Oamenii de succes din Romania se unesc pe 6 octombrie la Cluj-Napoca, in cadrul conferintei Suflet de Antreprenor

1
De Gavrila Alina
9 sept. 2023

Dupa succesul pe care l-a avut prima editie a conferintei Suflet de Antreprenor, urmeaza cea de-a doua editie. Editie care va avea loc pe 6 octombrie, la Wonderland Resort din Cluj-Napoca.


In cadrul acestui eveniment se vor reuni oameni de succes din domeniul antreprenoriatului. Acesti vor dezvalui publicului trips & tricks despre cum au reusit in business-urile pe care le conduc.

Educatia antreprenoriala

Scopul acestui tip de eveniment este de a oferi acces la educatia antreprenoriala care imbina armonios valorile personale cu cele profesionale. Astfel incat succesul sa nu se reflecte doar in castigurile financiare, ci si in satisfactii personale.

Un networking real intre antreprenori

Luand inspiratie din zicala <scopul scuza mijloacele>, cu care nu am fost niciodata de acord, am creat un mijloc frumos, educativ si antreprenorial. Un networking real intre antreprenori. Astfel, am pornit conceptul si congresul „Suflet de Antreprenor”. La cea de-a doua editie avem alaturi antreprenori renumiti pentru succesul pe care il au in afacerile lor si care vor impartasi din experienta lor tuturor celor care vor veni la eveniment si vor sa isi dezvolte business-urile. Sau, de ce nu, chiar sa le ofere idei de business-uri noi. Scopul meu personal din spatele acestui proiect este de a deschide primul centru de reabilitare din Romania pentru copiii care trec prin adictii cauzate de droguri si jocuri de noroc”, a declarat Ioana Orzan – CEO Suflet de Antreprenor.

Nume importante la prima editie

La prima editie a evenimentului au fost alaturi specialisti din domeniul antreprenorial, public speaking si psihologia muncii. Andreea Raicu,  Mihai Morar, Sofia Laza, Carmen Popa, Zoltan Veres, Florin Birta, Cristina Batlan, Calin Donca, Cristina Scomoroscenco. Impreuna au reusit sa starneasca interesul a peste 500 de oameni dornici sa se dezvolte personal in zona antreprenorialului.

Tema primei editii a fost centrata in jurul definirii valorilor antreprenoriale propice dezvoltarii unei afaceri de succes. Dar fara a omite dezvoltarea personala si prezentarea unor modele de succes antreprenorial. Invitatii au vorbit despre provocarilor intampinate si au oferit exemple de bune practici.

Teme de discutie

In cadrul celei de-a doua editii, care va avea loc in data de 6 octombrie, la Cluj se vor dezbate urmatoarele subiecte:

Ce se poarta in afaceri?
Dezvoltarea personala a angajatului si a antreprenorului
Automatizarea afacerii
Trenduri de neratat
Discutiile despre AI
Cum sa recrutezi oameni valorosi

Invitati conferinta

Invitatii speciali care au confirmat prezenta la eveniment sunt:Andrei Dunuta (Sales & Public Speaking Trainer), Calin Donca (CEO Donca Energy), Cristian Dascalu (antreprenor & youtuber in timpul liber). Dar si Cosmin Raileanu (antreprenor),Zoltan Veres (expert in dezvoltarea inteligentei emotionale),Gabriel Ciordas (fondator Creatopy, Bannersnack, Flipsnack, ReWine si SVGator). Li se alatura si Bogdan Enache (fondator Mela BizinvestClub), Rajko Kuzmanovici (antreprenor, speaker motivational, fondator Restart Camp, instructor si fondator Metoda Silva Romania), Manuela Musat (COO advise SourceLess LABS Foundation), Alexandru Cosmin Nichita (COO si partener SourceLess LABS Foundation), Helena Fako (antreprenor, speaker motivational si inspirational), Anamaria German(antreprenor si presedinte al Asociatiei pe Aripi de Sperante) si Anca Maftei (psiholog & psihoterapeut).

Sprijinirea centrului de reabilitare pentru copii

Pe langa accesul la informatia antreprenoriala, acest eveniment mai are inca un tel, acela de a ajuta la sustinerea unui proiect destinat crearii unui centru de reabilitare pentru copiii si tinerii care trec prin adictii cauzate de droguri si jocuri de noroc, care se construieste in Oradea. Profitul obtinut din vanarea biletelor la aceasta conferinta va fi redirectionat catre sprijinirea acestui centru.

In decembrie 2022, a fost publicata o statistica care arata ca in Romania, in 2022, au fost inregistrate 600.000 de cazuri la urgenta din cauza drogurilor in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 28 de ani. Situatia de fapt fiind si mai grava daca luam in calcul si grupa de varsta sub 17 ani si cea peste 28 de ani. Centrul de reabilitare este considerat a fi deja o nevoie reala conform datelor statistice, precum si a evenimentelor intalnite in viata reala. Construirea acestui centru de reabilitare va fi o provocare pentru initiatorii proiectului. Acestia vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru acesti copii sa se reintegreze in societate si sa duca o viata decenta.

Biletele pentru cea de-a doua Conferinta Suflet de Antreprenor au fost puse in vanzare, iar achizitia acestora, precum si alte informatii despre eveniment, le gasiti pe pagina: www.sufletdeantreprenor.ro.