7 moduri de a-i arata cat de mult tii la el fara sa spui un cuvant

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2022

Actiunile vorbesc mai puternic decat cuvintele. Sa nu uiti niciodata asta.

Ceea ce spunem poate fi atat de frumos si dragut, insa daca limbajul corpului nu se aliniaza cu cuvintele pe care le rostim, totul este o adevarata risipa. Multi oameni spun ca iubesc, insa prea putini arata acest lucru.

Sigur, o parte din a iubi pe cineva este sa ii spui cum te simti. Cu toate acestea, cealalta parte despre a fi intr-o relatie consta in demonstrarea acestei iubiri. Poti arata admiratie, afectiune, dragoste fata de cineva fara sa scoti un cuvant.

Iata cum ii poti arata ca tii la el extrem de mult fara sa rostesti un cuvant!

Aceste actiuni marunte pe care le faci in fiecare zi nu au nevoie sa fie insotite si de declaratii verbale. Probabil ca arati deja admiratie in foarte multe feluri, insa iata alte cateva variante pe care le poti adauga listei tale:

1. Arata-i cat de mult tii la el punand telefonul jos atunci cand esti cu el

Daca partenerul tau vrea sa vorbeasca despre ceva, lasa telefonul jos. Nu da scroll pe Instagram/Facebook/TikTok in timp ce el isi pune sufletul pe tava in fata ta. El nu ar trebui sa concureze cu un dispozitiv electronic pentru atentia ta.

2. Lasa scrisorele de dragoste pentru a ii arata cat de mult tii la el

De ce sa nu ii arati ca esti indragostita de el? Nu conteaza ca esti intr-o relatie de doar cateva luni sau de cativa zeci de ani. Daca vrei sa iti petreci tot restul vietii alaturi de barbatul cu care esti acum, atunci trebuie sa gasesti modalitati de a ii arata zi de zi ca el este sufletul tau pereche si ca iubirea pentru el creste cu timpul.

3. Alege sa fii acolo pentru el

Daca vrei sa ii arati cat de mult tii la el, atunci fii alaturi pentru el in toate momentele vietii sale. Daca se confrunta cu o problema si are nevoie de tine, atunci amana ce ai tu pe lista si alege sa fii acolo pentru el. Are nevoie de tine pentru a il sprijini prin viata, prin intamplarile mari si marunte – iar acest gest al tau depaseste cu mult un simplu „Te iubesc” spus grabit.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com