7 indicii ca relatia cu el este doar o pierdere de vreme

1
De Alice Papuc
14 iul. 2023

Poate fi un proces dureros, insa este timpul sa spui lucrurilor pe nume!

O relatie fara viitor prezinta anumite caracteristici specifice. Si oricat de mult speri ca lucrurile vor lua o alta intorsatura, nu faci decat sa pierzi vremea si sa te amagesti. Descopera 7 indicii ca el nu este barbatul vietii tale.

Nu iti acorda timp

Este firesc sa fie ocupat si sa aiba o viata proprie si lucruri de facut, insa nu poti sta alaturi de un barbat care nu are niciodata timp pentru tine. Este vorba despre prioritati si despre modul in care iti gestionezi timpul. La finalul zilei, nimeni nu este atat de ocupat incat sa nu poata trimite un mesaj.

Nu te poti baza pe el

In adancul sufletului tau, stii daca este genul de barbat pe care nu te poti baza. Iti dai imediat seama daca este un barbat de cuvant, un barbat care are grija de tine si la care poti apela atunci cand ai nevoie, sau, dimpotriva, este genul de barbat care evita orice discutie serioasa, planuri de viitor sau sa ii cunoasca pe cei dragi tie.

Simti doar o atractie fizica

Bineinteles, simti ca situatia este una distractiva si fara obligatii. Cu toate aceasta, totul se rezuma la atractie fizica. Ramai intr-o relatie fara viitor si amandoi stiti acest lucru. Relatia va continua pana cand unul dintre voi are sansa sa gaseasca ceva mai mult.

Te simti singura

Nimic nu este mai rau decat sa te simti singura, chiar si atunci cand esti intr-o relatie. Nu poti continua o relatie in care nu ai cu cine discuta, nu ai cu cine sa iesi sau cu cine sa iti impartasesti sentimentele. Ai nevoie de un partener dedicat, care sa fie acolo pentru tine si alaturi de care sa-ti faci amintiri frumoase.

Ce este complexul Cenusaresei si cum iti afecteaza stima de sine

Te raneste constant

In acelasi sens, o relatie nu are niciun viitor atunci cand ai un partener care te face doar sa plangi. Meriti sa descoperi fericirea si sa vezi cat de frumoasa poate fi o relatie de cuplu sanatoasa si armonioasa.

Simti ca te pierzi pe tine

Ii dedici atat de multa atentie lui, incat te pierzi pe tine in relatia voastra. Simti ca nu mai ai niciun fel de individualitate si ca el te-a acaparat cu totul. Nu te poti vedea cu prietenele tale, nu ai dreptul la opiniile tale si trebuie sa fii mereu de acord cu el. Faci mereu doar ce vrea el si nu il superi niciodata. Aceasta nu este doar o relatie fara viitor, ci si o relatie cu adevarat toxica si deloc benefica.

8 metode prin care sa-ti cresti stima de sine. Al treila punct iti va da un imbold instantaneu

Nu se poate decide

Daca nu se poate decide sa se dedice relatiei voastre, nu aveti niciun viitor impreuna. Lucrurile sunt cu atat mai rele daca se intalneste in continuare cu alte femei sau are profiluri pe diverse aplicatii de dating.

Foto: depositphotos.com