Supa anti-aging cu sparanghel

supa cu asparagus
Denisa Toma1
De Denisa Toma
2 dec. 2019

Aceasta supa anti-aging poate fi o masa excelenta pentru ca este bogata in grasimi sanatoase provenite din lapte de cocos, proteine din pudra de colagen si fitonutrienti din sparanghel, praz si usturoi.

Aceasta supa anti-aging poate fi o masa excelenta pentru ca este bogata in grasimi sanatoase provenite din lapte de cocos, proteine din pudra de colagen si fitonutrienti din sparanghel, praz si usturoi. Contine antioxidanti si numeroase substante nutritive, iar timpul scurt de fierbere asigura pastrarea tuturor vitaminelor si mineralelor.

Somon aromat cu noodles din zucchini

Iata cum sa prepari o supa delicioasa si hranitoare, cu efecte anti-aging:
Ingrediente:

2 legaturi cu sparanghel
1/4 cana cu seminte de dovleac, decojite
3 linguri de ulei de avocado plus inca o lingurita de ulei de avocado
1 ceapa galbena, tocata marunt
2 linguri cu ghimbir proaspat, curatat si ras fin
3 bucati de praz, tocate
3 linguri cu aminos de cocos
4 cani cu supa de legume
1 lingurita cu boia afumata
1 lingurita cu pudra de usturoi
1/2 lingurita cu sare de mare
coja rasa de la o lamaie bio
1 cana cu lapte de cocos cu grasime integrala, neindulcit
4 masuri (lingurite) cu pudra de colagen (optional)
piper negru proaspat macinat

3 retete delicioase cu salate potrivite pentru orice moment al zilei

Mod de preparare:

Taie patru fire de sparanghel in trei si pune-le deoparte pentru garnisit. Taie in bucati mari restul de sparanghel.
Incalzeste o tigaie pentru sotat la foc mediu. Adauga semintele de dovleac si amesteca pana cand s-au copt si au un miros placut, timp de aproximativ cinci minute. Ia-le de pe foc si pune-le deoparte.
Incinge cele trei linguri de ulei de avocado intr-o oala mare, la foc mediu.
Adauga ceapa si soteaza timp de cinci minute.
Adauga ghimbirul, prazul si aminos de cocos. Amesteca bine si lasa la calit timp de cinci minute.
Adauga sparanghelul taiat bucati, supa de legume, boia afumata, pudra de usturoi, sarea si lasa la fiert pana cand da in clocot cateva minute. Da focul mic si adauga coaja rasa de lamaie si laptele de cocos.

Supa de fasole satioasa, ca in Toscana

Ia supa de foc si las-o sa se raceasca timp de cateva minute.
Toarna supa in blender, adauga pudra de colagen si blenduieste pana cand obtii o supa fina.
Incinge lingurita de ulei de avocado ramasa intr-o tigaie mica, la foc mediu.
Adauga sparanghelul pastrat si soteaza timp de trei minute.
Pentru a servi, imparte supa in patru boluri si pune cate trei bucati de sparanghel sotat in centrul fiecarui bol.
Presara semintele de dovleac si piper proaspat macinat.

Foto: Getty Images.