Actrita care o interpreteaza pe Printesa Diana in noul sezon din „The Crown“ nu vrea sa-i vada pe William si Harry

1
De Maria Constantin
21 nov. 2020

Emma Corrin a declarat ca va pleca daca ii va vedea pe cei doi printi la o petrecere.

Primele impresii ale fanilor si criticilor sunt favorabile la adresa actritei care o interpreteaza pe Printesa Diana in sezonul patru al serialului „The Crown”. Insa Emma Corrin nu doreste sa se intalneasca cu William (38 de ani ) si Harry (36 de ani).

Actrita in varsta de 24 de ani a declarat pentru editia britanica a revistei GQ ca o intalnire cu cei doi fii ai Dianei nu figureaza pe lista ei de prioritati. „Daca ii vad vreodata la o petrecere, probabil ca o sa plec!”, a spus Corrin.

William nu se uita la „The Crown”

Actrita a recunoscut ca ar fi, totusi, interesata sa afle ce parere au ei despre modul in care a portretizat-o pe mama lor: „Nu pot sa-mi imaginez. Nu o sa spun ca nu conteaza, as fi ignoranta daca as face asta. Daca cineva ar face un serial despre bunica mea, care a murit anul trecut, ar fi dificil pentru mine sa-l privesc.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Crown (@thecrownnetflix)

Printul William nu urmareste „The Crown”, iar acest lucru l-a aflat chiar Olivia Colman, care a interpretat-o pe bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, in sezoanele trei si patru, scrie People. „Eram asa de incantata si l-am intrebat: ‘Ati urmarit serialul?’. Raspunsul lui a fost un ferm ‘Nu’. Dar a fost foarte amabil si dragut”, a povestit actrita anul trecut, in emisiunea „The Graham Norton Show”.

Corrin a declarat pentru GQ ca a inteles viziunea lipsita de experienta despre dragoste pe care Lady Di a trait-o cu Printul Charles: „Avea ideea aceasta despre ceea ce isi dorea pentru ca era foarte tanara. M-am bazat pe propria mea experienta pentru asta. M-am gandit la mine cand eram tanara, dar aveam 23 de ani cand am filmat, iar Diana avea 19; 16 cand a inceput totul.”

Cine este actrita care o va juca pe Printesa Diana in sezonul 4 al serialului The Crown?

„Cand aveam eu 16 ani, m-am indragostit rau de profesorul nostru de tenis si de fiecare data cand venea sa-i invete pe fratii mei, ma asezam in apropiere si ma prefaceam ca citeam ceva de inalta tinuta intelectuala. Faci lucruri din astea cand esti tanara. Crezi ca faci cel mai cool lucru din lume cand esti adolescent si iti place de cineva”, a marturisit actrita.

O presiune uriasa

Emma Corrin a vorbit anterior despre faptul ca rolul Printesei Diana a adus pe umerii sai „o presiune imensa”: „A fost atat de iubita si din cauza acestui sentiment de apartenenta pe care l-a avut fiecare om, ca si cum ar cunoaste-o, asa ca intru in asta cu o presiune uriasa”, a marturisit ea in „Graham Norton Show”.

Actrita a declarat pentru ziarul The Sunday Times ca spera sa o faca mandra pe Printesa Diana de interpretarea sa. „Stiu ca suna ciudat si siropos, dar ma simt ca si cum as cunoaste-o”, a spus ea.

Foto: PR.