Adevarul despre divortul dintre Reese Witherspoon si Jim Toth. Un prieten de familie a dezvaluit ca sotul artistei „trece prin criza de varsta mijlocie”

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 mart. 2023

Relatiile sunt dificile si adesea pot fi chiar mai greu de gestionat cand totul se desfasoara in lumina reflectoarelor. Un nou divort la Hollywood ne arata ce fragila poate fi o casnicie, chiar si dupa mai bine de un deceniu.

Reese Witherspoon a fost casatorita cu Jim Toth timp de 12 ani, iar acum a anuntat ca se despart. Dupa cum sustine o sursa, divortul lor este legat de criza prin care trece Jim Toth la varsta de 52 de ani.

Reese Witherspoon divorteaza dintr-un motiv surprinzator

Potrivit sursei, Toth a ajuns la o varsta la care a inceput sa se simta nemultumit de viata lui si cu cariera lui in industria de divertisment. Acest lucru a dus la o presiune suplimentara in relatia lor si a contribuit la decizia lor de a divorta.

Rutina in trei pasi pe care se bazeaza Reese Witherspoon pentru o piele mereu tanara

Un prieten si coleg care a lucrat cu cuplul in ultimul deceniu a declarat ca divortul nu a fost o surpriza pentru cei care ii cunosc.

Sursa a spus ca, in ciuda unor afaceri comune de succes, cum ar fi vanzarea companiei lor de productie Hello Sunshine pentru aproape un miliard de dolari in 2021, cei doi pur si simplu isi doreau lucruri diferite pentru viata lor.

Persoana din interior a declarat pentru The U.S. Sun: „Acest proces de decuplare a inceput cu adevarat la sfarsitul anului 2021, cand a devenit clar pentru toti cei care ii cunosteau pe amandoi ca isi duc viata separat unul de celalalt, chiar daca amandoi sarbatoreau succesul masiv al vanzarii Hello Sunshine catre Candle Media si sutele de milioane de dolari pe care le-au realizat personal din aceasta afacere. Acei bani au fost ca un combustibil pentru ei, dar i-au trimis in directii diferite si destul de repede dupa incheierea acelei tranzactii.”

Reese Witherspoon ramane in relatii bune cu fostul sot

Sursa a explicat ca schimbarea masiva a carierei lui Jim in urma cu cinci ani, cand a renuntat la activitatea din agentie, desi era unul dintre cei mai admirati lideri de la CAA, o companie puternica de la Hollywood, a fost un factor important in incheierea casatoriei cuplului.

3 generatii intr-o singura imagine: Reese Witherspoon a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de mama si fiica sa

Cu toate acestea, se pare ca divortul lor a fost unul amiabil si ca cei doi incearca sa ramana in relatii bune de dragul copiilor lor.

„Chiar si atunci cand Reese si Jim nu puteau sa fie de acord cu nimic, au fost parinti foarte dedicati si asta nu trebuie sa se schimba acum”, a mai explicat prietenul lui Reese Witherspoon.

„Ne-am bucurat de atatia ani minunati impreuna si mergem mai departe cu dragoste profunda, bunatate si respect reciproc pentru tot ceea ce am creat impreuna. Cea mai mare prioritate a noastra este fiul nostru si intreaga noastra familie in timp ce navigam in acest urmator capitol.”

Reese Witherspoon si Jim Toth s-au casatorit in 2011 si au un fiu impreuna. Reese mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara.

Cei doi au declarat pe retelele de socializare ca, in urma „deciziei dificile”, cea mai mare prioritate a lor este acum fiul lor de 10 ani, Tennessee.

5 reguli de parenting pe care Reese Witherspoon le impune copiilor ei

Anuntul a fost facut cu doar doua zile inainte ca cei doi soti sa sarbatoreasca cea de-a 12-a aniversare a casatoriei lor.

Foto: Instagram/@reesewitherspoon