Reese Witherspoon: „Am fost ingrozita cand am devenit mama la 22 de ani”

1
De Maria Constantin
19 sept. 2020

Actrita americana a vorbit cu colega ei de bransa, Drew Barrymore, despre experienta sa de mama.

Reese Witherspoon a aparut in editia de marti a emisiunii „The Drew Barrymore Show”, unde colega si prietena sa a intrebat-o cum s-a simtit cand a devenit mama la inceputul carierei sale la Hollywood,  relateaza People.

„Sa fiu sincera, am fost ingrozita. Am ramas insarcinata la 22 de ani si nu stiam cum sa echilibrez munca si experienta de mama, dar te obisnuiesti”, a marturisit Reese. „Nici nu stiam daca o sa am constant de lucru. Jucam in filme, dar nu eram la nivelul la care sa cer sa filmez aproape de scoala copiilor”, a adaugat ea.

Witherspoon a adaugat ca atunci nu avea nicio influenta in industria filmului. „Eram ca orice mama sau tata, incercand sa-si dea seama ce are de facut. Sunt multe compromisuri. Fiecare particica din acel sacrificiu a meritat pe deplin. Simt ca ceea ma face sa ma trezesc intr-o duminica nu sunt filmele sau munca, ci copiii mei”, a spus ea.

„Nu mai ai somn”

Actrita in varsta de 44 de ani a vorbit si in alte randuri despre faptul ca a devenit mama la o varsta frageda, impartasind sfaturi intr-un material video postat de compania sa media, Hello Sunshine, in septembrie 2019. „Sunt mama din 1999. Am ramas insarcinata cand aveam 22 de ani si am nascut la 23”, a spus ea.

Reese Witherspoon are o fiica, Ava Elizabeth, in varsta de 21 de ani, si un fiu, Deacon Reese, in varsta de 16 ani, cu fostul ei sot, Ryan Phillippe. Actrita mai are un baiat, Tennessee James, in varsta de 7 ani, cu actualul sot, Jim Toth.

In anul in care a nascut-o pe Ava, Reese a jucat in filmele „Election”, „Cruel Intentions” si „Best Laid Plans”, noteaza People. Desi acum este o mama experimentata, vedeta a recunoscut ca la inceput a fost ingrozita: „Nu stiam ce se va intampla cu serviciul meu, cu cariera mea”, a spus ea.

Reteta de smoothie verde care o ajuta pe Reese Witherspoon sa aiba ten perfect la 44 de ani

„Tot ce crezi. Tot ce mananci. Fiecare bucatica de independenta pe care o ai. Nu mai poti trai fara sa te gandesti la copilul tau. Nu mai ai somn”, a spus actrita despre cum ti se schimba viata cand ai un copil.

„Cea mai importanta parte a vietii mele”

Vedeta a subliniat ca se bucura ca a avut copii devreme, pentru ca „sa ai copii mici necesita efort fizic si are impact asupra corpului tau”.

Witherspoon l-a nascut pe Deacon la varsta de 27 de ani, iar pe Tennessee zece ani mai tarziu. „Sa am un copil la 37 de ani a fost mult mai greu. Am depins de sustinerea prietenelor mele mamici. Chiar conteaza sistemul tau de ajutor, organizarea familiei”, a explicat ea.

„E minunat sa fii mama, este o parte importanta a vietii mele. As spune ca este cea mai importanta parte a vietii mele”, a conchis vedeta.

Foto: Instagram/Reese Witherspoon