Bella Thorne este adepta poligamiei: „Imi place sa iubesc doi oameni in acelasi timp“

1
De Maria Constantin
30 nov. 2019

Vedeta a spus intr-un interviu ca o relatie poligamica este o experienta mai interesanta decat una normala si ca se regaseste mai mult in aceasta formula amoroasa.

Bella Thorne nu si-a ascuns niciodata orientarea sexuala. Ea s-a declarat pansexuala, ceea ce ii permite sa se simta atrasa de oricine, indiferent de sexul biologic si de identitatea de gen. Intr-un interviu publicat de Cosmopolitan, actrita si modelul in varsta de 22 de ani a explicat ca pentru ea este „un pic mai dificil” sa aiba o relatie doar cu o persoana, dar nu contesta ca aceasta poate duce la multe lucruri frumoase.

Thorne spune, insa, ca relatiile poliamoroase se bazeaza mai mult pe chimia dintre persoanele implicate.

„Daca te vezi cu o fata si cu un baiat in acelasi timp, acesti oameni trebuie sa faca sex unul cu celalalt. Intelegi ce spun? Depinde de cum te cuplezi cu doi oameni”, a spus vedeta. „Daca merge, poti sa-ti petreci weekendul cu doi oameni, sa stai cu ei si sa te distrezi, sa stai la palavre pana noaptea tarziu”, a adaugat ea.

„E o experienta haioasa si am reusit sa ma bucur de asta de cateva ori, mi-a placut ideea. Imi place sa iubesc doi oameni in acelasi timp. Imi place sa stau la povesti cu trei oameni intr-o camera. Intotdeauna incerc sa fac sa functioneze asta, fiindca chiar cred ca ma face fericita”, a continuat Thorne.

Vedete cu orientare sexuala nedefinita: nu se identifica ca fiind hetero sau gay

„Multi dintre partenerii mei au zis ‘Ce’? Si eu le ziceam: ‘Frate, asa sunt eu’ (…). In acest punct din viata mea, vreau sa gasesc ceea ce ma face cel mai fericita si asta e misiunea pe care o urmez. Daca nu vrei sa ai aceeasi misiune, inteleg perfect. Daca te doare prea tare, atunci nu-i corect pentru ambele parti in acest moment din viata mea, pentru ca eu asta caut”, a mai spus vedeta pentru Cosmopolitan.

Ea a adaugat ca a explicat odata cat de implinita poate fi o relatie poliamoroasa si ca oamenii incep adesea sa o perceapa diferit.

„Multi oameni sunt refractari si apoi isi schimba complet gandirea. La inceput se mira cum poti sa faci asa ceva. Si apoi trecem prin asta si zic ‘Wow, de fapt suna bine'”, a explicat ea.

Actrita din „The Famous In Love” a mai declarat ca acum are o relatie doar cu cantaretul Benjamin Mascolo, relateaza Refinery29.

Fosta starleta Disney s-a despartit in februarie de iubita ei, cantareata rap Tana Mongeau, cu care avea o relatie de doi ani. Cele doua au avut din 2017 o relatie deschisa, atat una cu cealalta, cat si cu rapperul Mod Sun.

Foto: Getty Images.