Brad Pitt crede ca Angelina Jolie a mers prea departe: Reactii dure intre el si fosta sotie

1
De Maria Constantin
22 aug. 2020

Dupa ce Angelina Jolie a cerut recuzarea judecatorului in procesul ei cu Brad Pitt, actorul american este pregatit sa reactioneze.

„Brad spune ca Angelina a mers prea departe”, a declarat o sursa pentru Us Weekly. „Nu i-a mai ramas altceva decat sa reactioneze dur”, a adaugat aceasta.

Angelina Jolie (45 de ani) sustine in documentele inaintate instantei pe 10 august si obtinute de Us Weekly ca judecatorul John W. Ouderkirk nu a anuntat ca are o relatie profesionala cu unul dintre avocatii lui Pitt, ceea ce il aduce intr-un conflict de interese.

Echipa de avocati care lucreaza pentru Brad Pitt a contraatacat, aratand ca judecatorul a avut „un istoric bine documentat” cu fostul cuplu si chiar a fost prezent la nunta cuplului, in august 2014.

Copiii sufera cel mai mult

„Cei care sufera cel mai mult de lipsa de transparenta a Angelinei Jolie sunt copiii, care continua sa fie privati de o decizie finala asupra problemei custodiei”, au spus avocatii lui Brad Pitt, referindu-se la Maddox (19 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (14 ani) si gemenii Knox si Vivienne (12 ani).

La randul sau, avocatul vedetei din „Maleficent” a declarat pentru Us Weekly: „Orice amanare in aceasta procedura se datoreaza incercarilor zeloase (ale avocatilor lui Pitt) de a crea o exceptie speciala neconforma in beneficiul clientului lor.”

De ce a divortat Angelina Jolie de Brad Pitt: „A fost decizia corecta“

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au despartit in septembrie 2016, dupa o relatie de 12 ani. Divortul lor, presarat cu numeroase acuzatii de o parte si de cealalta, a fost pronuntat in aprilie 2019.

In decembrie anul trecut, cei doi actori au ajuns la un acord privind custodia copiilor, insa disputa dintre cei doi nu s-a stins si va fi transata in instanta. Batalia lor juridica pentru custodie va incepe in luna octombrie.

Foto: PR.