De ce a divortat Angelina Jolie de Brad Pitt: „A fost decizia corecta“

1
De Maria Constantin
23 iun. 2020

La patru ani de la despartirea de Brad Pitt, actrita americana explica de ce a decis sa puna capat casniciei lor.

Intr-un interviu publicat de Vogue India, Angelina Jolie a dezvaluit ca despartirea de Brad Pitt a survenit de dragul celor sase copii – Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne si Knox. „Am divortat pentru binele familiei. A fost decizia corecta”, a declarat ea.

„Copiii au vazut minciuni in presa”

„Continui sa ma concentrez pe vindecarea lor. Unii au avut de castigat din tacerea mea, iar copiii au vazut minciuni despre ei in presa, dar le reaminstesc ca ei stiu adevarul. Sunt sase copii foarte curajosi si puternici”, a mai spus vedeta.

Vestea ca Angelina a cerut divortul de Brad Pitt a facut multe valuri in 2006. Actorii erau casatoriti de numai doi ani, insa formau un cuplu de mai bine de un deceniu dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei „Mr. and Mrs. Smith”, in 2004, noteaza InStyle.

Anul trecut, Jolie a explicat pentru Harper’s Bazaar cum au ajutat-o copiii ei sa-si regaseasca echilibrul dupa despartire: „Copiii mei stiu cum sunt eu cu adevarat si m-au ajutat sa ma regasesc. Au trecut prin multe. Am invatat din puterea lor. Ca parinti, ne incurajam copiii sa fie ei insisi, le spunem ca tot ceea ce simt ei in inima lor este corect, iar ei se uita la noi si vor acelasi lucru.”

Frumusetea experientei de mama, intre nastere si adoptie

In interviul publicat de editia din India a revistei Vogue, Angelina Jolie a vorbit si despre frumusetea experientei de mama, de la nastere la adoptie. „Fiecare dintre acestea este un mod minunat de a avea o familie. Ceea ce conteaza este sa le vorbesti cu toata deschiderea si sa imparti cu ei ceea ce stii. ‘Adoptie’ si ‘orfan’ sunt termeni pozitivi in casa noastra. Pot vorbi cu copilul meu adoptat despre sarcina, dar discut cu mai multe detalii si dragoste despre aventura descoperirii lui si despre cum a fost cand l-am privit prima oara in ochi”, a marturisit vedeta.

Rujul rosu accesibil pe care Angelina Jolie l-a purtat in „Maleficent“

„Toti copiii adoptati aduc o frumusete misterioasa a unei lumi care o intalneste pe a ta. Cand ei sunt de alta rasa sau dintr-o tara straina, acel mister, acel dar este atat de puternic. Ei nu trebuie sa piarda niciodata legatura cu locul de unde vin”, a continuat Jolie. „Au radacini pe care tu nu le ai. Onoreaza-le. Invata despre ele. Este cea mai frumoasa aventura pe care o poti impartasi. Nu ei intra in lumea ta, fiecare intra in lumea celuilalt”, a mai spus actrita.

Foto: PR.