Brad Pitt, devastat de acuzatiile de abuz lansate de Angelina Jolie

1
De Maria Constantin
30 mart. 2021

Starul este mahnit dupa ce documentele pe care fosta sotie le-a depus in instanta si prin care il acuza de abuz au ajuns in presa. Dar mai exista un motiv pentru care el are inima franta: copiii.

Nu va fi pace prea curand intre Brad Pitt si Angelina Jolie. Chiar daca au divortat legal, fostul cuplul inca isi disputa custodia celor sase copii. Procesul se desfasoara cu usile inchise, iar pe 12 martie actrita in varsta de 45 de ani a depus in instanta documente din care rezulta ca atat ea, cat si copiii, sunt pregatiti sa depuna marturie si sa prezinte dovezi pentru acuzatiile formulate la adresa lui Pitt.

Cine e in spatele scurgerii de informatii?

Desi au fost prezentate intr-o sedinta privata si sunt pastrare la dosar, documentele „s-au scurs” in presa, fiind publicate de blogul The Blast. Iar prima banuiala in aceasta situatie se indreapta spre tabara Angelinei, care ar fi transmis inscrisurile in presa.

„Brad este devastat ca Angelina a ales aceasta cale. Au fost multe emotii dupa esecul casnicia lor. El si-a asumat responsabilitatea pentru faptele sale si pentru problemele din trecut, a incetat sa mai bea”, a declarat o sursa din anturajul starului, citata de Page Six.

„Mariajul lor a fost foarte pasional si toxic uneori si, asemenea altor cupluri, au avut certuri, dar au impartit si multe momente bune impreuna. El a vorbit despre problemele cu bautura si drogurile cand erau impreuna”, a mai spus sursa.

Brad sufera pentru ca este despartit de copii

Brad Pitt nu a fost niciodata arestat sau amendat pentru vreo infractiune sau contraventie in timpul casniciei cu Jolie. De asemenea, nu a fost inregistrata nicio plangere la politie pentru abuz casnic, arata Page Six.

In presa s-a scris ca incidentul care ar fi declansat ruptura dintre cei doi actori s-a petrecut la bordul unui avion privat, unde se afla intreaga familie, dar Pitt nu a fost niciodata pus sub acuzare pentru acel episod.

„Brad si tabara lui nu au atacat-o niciodata pe Angelina. Echipa lui crede ca scurgerea de informatii a fost pregatita pentru a castiga influenta inaintea pronuntarii deciziei in procesul lor”, a spus sursa citata.

„Brad simte ca este din ce in ce mai izolat de copiii lui si din cauza asta e devastat”, a adaugat sursa.

Relatia dintre Brad si Maddox, sursa de suferinta

Procesul ar trebui sa se incheie luna viitoare, iar judecatorul, pe care Angelina Jolie a incercat fara succes sa il inlocuiasca, va decide asupra custodiei copiilor. Judecatorul John W. Ouderkirk este chiar cel care a oficiat casatoria cuplului si a negat orice interes personal in aceasta cauza.

Actorul solicita custodia fizica si juridica in comun cu Angelina Jolie. Potrivit surselor citate de Page Six, copiii au fost audiati de terapeuti desemnati de instanta.

Se pare informatiile potrivit carora Maddox, fiul in varsta de 19 ani al cuplului, ar fi depus marturie impotriva lui Pitt sunt false, scrie publicatia mentionata.

Relatia actorului cu cel mai mare dintre copii a fost deseori descrisa drept „dificila”, iar surse din anturajul lui Pitt spun ca acest lucru il mahneste enorm pe actorul american.

Brad Pitt a implinit 57 de ani: In cautarea vindecarii dupa divortul de Angelina Jolie

In 2016, Brad Pitt a fost gasit nevinovat la acuzatiile de abuz domestic inaintate de Serviciul pentru minori si familie din Los Angeles cu privire la un incident petrecut intre el si Maddox la bordul unui avion cu care calatoreau din Statele Unite in Europa. Investigatia a ajuns la concluzia ca nu a existat contact fizic nepotrivit intre ei.

Incidentul a determinat-o pe Angelina Jolie sa ceara divortul in septembrie 2016, dupa doar doi ani de casnicie cu Brad Pitt. Divortul a fost pronuntat in 2019.

Procesul, o investitie toxica

Opt luni mai tarziu, Pitt declara pentru GQ: „Amandoi ne-am straduit. Am auzit un avocat spunand: ‘Nimeni nu castiga in instanta – depinde doar cine sufera cel mai mult’. Si se pare ca este adevarat, petreci un an concentrat pe construirea unui caz pentru a-ti sustine pozitia si a arata de ce tu ai dreptate si de ce ei gresesc, si de fapt e doar o investitie intr-o ura otravitoare.”

„Refuz asa ceva. Si, din fericire, partenera mea in asta e de acord. Este foarte, foarte traumatizant pentru copii, sa aiba brusc familia rupta”, a adaugat el.

Brad Pitt a implinit 57 de ani: In cautarea vindecarii dupa divortul de Angelina Jolie

Pitt a mai spus ca prioritatea lui absoluta este binele copiilor: „Am multe sa le spun, fiindca trebuie sa inteleaga viitorul, sa inteleaga momentul imediat si de ce ne aflam in acest punct, iar asta ne aduce multe probleme din trecut despre care n-am vorbit. Asa ca obiectivul nostru este sa ca toti sa devina oameni mai puternici si mai buni – nu exista alt obiectiv.”

Foto: Getty Images.