Brad Pitt a implinit 57 de ani: In cautarea vindecarii dupa divortul de Angelina Jolie

1
De Cristina Tudor
20 dec. 2020

Unul dintre cei mai importanti actori ai generatiei sale, Brad Pitt a implinit 57 de ani.

Dupa divortul „seismic“ de Angelina Jolie, e posibil ca el sa nu se mai casatoreasca niciodata. Dar va ramane singur pentru totdeauna, asa cum se vorbeste?

La 57 de ani, impliniti pe 18 decembrie, Brad Pitt nu poate fi decat mandru de ceea ce a realizat pe profesional. O fi fost 2020 un an de criza, dar el unul s-a ales cu o „recolta” grozava de premii – a luat Oscarul, Globul de Aur, dar si o multime de alte distinctii importante, precum Critics ‘Choice Movie, pentru rolul secundar, jucat fara cusur, in „Once Upon a Time… in Hollywood” al lui Tarantino.

In 2021 il vom vedea intr-un alt registru, in filmul de spionaj „Bullet Train”. Nimic de zis pe partea asta – Pitt continua sa lucreze cu sarg mai ceva ca-n tinerete.

Singur pentru tot restul vietii. Oare?

Pe plan personal, insa, viata lui pare un urias santier si totul e in renovare. Divortul „seismic” de Angelina Jolie l-a zgaltait atat de tare, incat pe plan sentimental nici acum nu a reusit sa reconstruiasca o relatie solida, care sa reziste la „replicile” puternice pe care aceasta despartire le provoaca si acum.

De altfel, o sursa din anturajul actorului, citata de US Weekly, declara in septembrie ca sunt sanse foarte mici ca acesta sa mai poarte verigheta vreodata. „E putin probabil ca Brad sa se mai casatoreasca”, a spus sursa.

In 2019, Brad Pitt a vorbit pe un ton melancolic, intr-un interviu acordat National Public Radio, despre divortul de Angelina Jolie, cu care a fost casatorit timp de noua ani. „Despartirea unei familii este un moment revelator pe care un om trebuie sa il inteleaga. A trebuit sa-mi inteleg propria vina in asta si ce pot face mai bine. Pentru ca nu vreau sa continui asa”, a spus el.

„M-am transformat intr-un pustnic”

Intr-un alt interviu, publicat de The New York Times, Pitt si-a recunoscut dependenta de alcool si a marturisit ca celebritatea de care s-a bucurat cand avea in jur de 30 de ani i-a afectat relatia cu Jennifer Aniston, cu care a fost casatorit intre 2000 si 2005. „Era foarte incomod pentru mine, cu amestecul de asteptari si judecati de valoare. M-am transformat intr-un pustnic si am decis sa ma condamn la uitare”, a spus el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.