Britney Spears a povestit experienta ei esuata cu botoxul

1
De Maria Constantin
14 mart. 2022

Cantareata americana a povestit ca a incercat injectiile cu Botox, dar nu a fost incantata de rezultat.

De cand a scapat de tutela tatalui ei, Britney Spears a inceput sa impartaseasca pe retelele de socializare mai multe detalii despre ea si sa se bucure de viata. Saptamana trecuta, cantareata in varsta de 40 de ani a distribuit pe Instagram un clip video inregistrat intr-un avion privat si a povestit cum s-a gandit sa apeleze la injectiile cu Botox si ce a facut-o sa se razgandeasca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Sprancenele au luat-o razna

Britney a explicat in postarea sa ca a incercat un tratament cu Botox, dar experienta nu a decurs asa cum se astepta, relateaza editia britanica a revistei Marie Claire. Ea a facut referire la filmul lui Adam Sandler, „Just Go With It”, spunand: „Ultima oara cand am facut-o, sprancenele mele s-au ridicat ca ale fetei amuzante din film”.

Artista s-a referit la o scena din film in care vedeta show-ului „Saturday Night Live”, Rachel Dratch, merge la un doctor interpretat de Sandler pentru a primi sfaturi dupa ce a apelat la botox. In acest film, Dratch cere ajutorul medicului pentru ca spranceana ei dreapta a ajuns ridicol de ridicata.

„Timp de trei saptamani, spranceana mea nu a coborat, a ramas asa! Suna haios, dar de fapt n-a fost!!! Am crezut ca e permanent”, a spus Britney despre patania sa.

Ce parere au alte vedete

Britney Spears nu este singura vedeta care a vorbit deschis de-a lungul anilor despre experienta cu Botox. Actrita Olivia Colman, de exemplu, s-a declarat incantata: „Am facut Botox si mi-a placut”, a spus ea pentru The Times.

Britney Spears se apuca de treaba: Vedeta lucreaza la primul ei proiect din ultimii 5 ani

Alte staruri, precum Nicole Kidman, au spus ca au avut probleme dupa aceste interventii estetice. „Nu mi-a placut cum arata fata mea dupa aceea”, a marturisit actrita australiana.

Britney Spears a dezvaluit recent ca a plecat intr-o regiune tropicala si a petrecut aniversarea zilei de nastere a logodnicului ei, Sam Ashgari.

Cuplul si-a anuntat logodna in noiembrie, iar Britney a prezentat in clipul postat recent inelul pe care i l-a daruit iubitul ei.

Foto: PR.