Caile incurcate ale dragostei: Jennifer Lopez si Ben Affleck nu se asteptau sa-si refaca relatia

1
De Maria Constantin
12 feb. 2022

Vedeta a declarat ca atat ea, cat si iubitul sau, au fost surprinsi ca si-au reluat legatura si ca se inteleg atat de bine.

Jennifer Lopez nu se astepta sa reia relatia cu Ben Affleck. Actrita si cantareata a vorbit despre acest subiect miercuri, in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, relateaza People.

„Ti-ai imaginat vreodata ca se va inchide cercul in felul asta?”, a intrebat-o Ellen DeGeneres.

„Nu cred ca a fost cineva mai surprins ca noi”, a raspuns Lopez razand. „Nu, niciodata nu-ti poti imagina ca se poate intampla asa ceva. E un lucru frumos”, a adaugat ea.

O noua sansa

DeGeneres a prezentat in emisiune si coperta revistei People cu fotografia vedetei. „Niciodata n-am fost mai bine”, a spus Lopez in interviul publicat de People.

Ben Affleck explica de ce s-a despartit de Jennifer Lopez in prag de nunta, acum 17 ani

Artista in varsta de 52 de ani a precizat ca este meritul lui Affleck. „Ma simt atat de norocoasa, de fericita si de mandra sa fiu cu el. E o poveste frumoasa de dragoste careia i-am dat o a dousa sansa”, a marturisit Lopez.

„Marry Me”, un titlu care spune ceva

Jennifer Lopez a venit in emisiunea realizata de Ellen DeGeneres pentru a promova comedia romantica „Marry Me”, in care ea joaca rolul unei artiste pop care se casatoreste cu un necunoscut (Owen Wilson) dupa ce logodnicul (Maluma) a inselat-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

„A fost foarte distractiv si purificator”, a spus actrita despre acest rol, adaugand ca i-a placut sa dezvaluie putin cum este sa traiesti in centrul atentiei publicului.

Vedeta, care este producator al acestei comedii, a contribuit si la coloana sonora cu cateva melodii. „Piesele spun la fel de bine povestea”, a spus Lopez.

Foto: PR.