Ben Affleck explica de ce s-a despartit de Jennifer Lopez in prag de nunta, acum 17 ani

1
De Maria Constantin
18 dec. 2021

Mediatizarea uriasa a relatiei cu Jennifer Lopez a dus la despartirea lor, explica Ben Affleck. Vor reusi de data asta sa faca fata presiunii?

Invitat la „The Howard Stern Show”, actorul si regizorul american a vorbit despre presiunea pe care a trebuit s-o suporte in timpul primei relatii cu Jennifer Lopez, precum si despre despartirea lor in 2004.

„As spune ca a fost cam 50%”, a spus Affleck despre cat de mult a contat presiunea in esecul relatiei. „Ideea ca oamenii te urasc si ca a fi cu cineva e toxic (…) si niciunul dintre noi nu a vrut sa faca parte din asta. Si ce naiba mananca la cina? Si ce naiba fac ei impreuna?”, a explicat el modul in care erau priviti si analizati.

„Am fost trist si furios”

Ben Affleck si J.Lo au inceput sa se intalneasca in 2002 si au devenit imediat tinta tabloidelor si a opiniei publice. Ei s-au logodit in anul urmator, dar s-au despartit in 2004, dupa ce incepusera sa-si planifice nunta. Dupa despartire, Affleck spunea: „Am fost trist si furios, m-am simtit ca un nebun.”

Inainte de a se desparti, cei doi au dat publicitatii un comunicat in care explicau de ce si-au amanat nunta, dand vina pe frenezia mediatica starnita de acest eveniment.

„Din cauza atentiei media excesive care inconjoara nunta noastra, am decis sa amanam nunta. Cand ne-am trezit ca a trebuit sa angajam trei ‘mirese-sosii’ in trei locuri diferite, am realizat ca ceva nu era in regula”, au scris ei atunci.

Ben Affleck nu era fericit cu Jennifer Garner: „Probabil as fi fost si acum alcoolic“

„Am inceput sa simtim ca spiritul a ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi din viata noastra ar putea fi compromis. Am simtit ca ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai fericita si sacra zi ne-ar putea fi furata noua, familiilor noastre si prietenilor nostri”, a precizat cuplul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer🤍💍 (@moodof90.s)

Ce retineri a avut Ben Affleck cand a reluat legatura cu J.Lo

Cele doua staruri s-au regasit la inceputul anului, insa Affleck a marturisit ca a avut unele retineri. „Responsabilitatea fata de copiii mei este cea mai mare. Asa ca nu vreau sa le fac nimic rau sau distructiv”, a explicat el, referindu-se la cei trei copii – Violet (16 ani), Seraphina (12 ani) si Samuel (9 ani) – pe care ii are cu fosta sotie, Jennifer Garner.

„Acestea fiind spuse, stiu ca viata mea ii afecteaza. L-am dus pe fiul meu la scoala acum doua zile si el e singurul care a vorbit despre asta. Are noua ani si e o gasca de baieti mai mari acolo care agita niste jucarii sau ceva si i-am auzit zicand ‘O, Ben Affleck, Ben Affleck’. Iar copiii mei se uitau la mine si au spus ‘Hashtag welcome to my life'”, a povestit el.

O poveste buna

Astazi, Affleck si Lopez au o relatie mai puternica decat oricand, noteaza Harper’s Bazaar. Affleck a declarat recent pentru Wall Street Journal Magazine ca povestea lui de dragoste intinsa pe mai multe decenii cu Jennifer Lopez este una „grozava”.

„Pot spune ca este cu adevarat frumoasa pentru mine”, a spus actorul. „E o poveste buna. O poveste buna. Si, stiti, poate ca intr-o zi o sa v-o spun. O sa o scriu pe toata. Si apoi o sa-i dau foc”, a glumit el.

Foto: PR.