Ce a impresionat-o cel mai mult pe Regina Elisabeta a II-a cand a intalnit-o prima oara pe Kate Middleton

1
De Maria Constantin
6 iun. 2022

Elisabeta a II-a a fost foarte incantata dupa prima intalnire cu ducesa Kate. Regina a inteles imediat ca ea era alegerea perfecta pentru William.

Printul William si Kate Middleton formeaza, fara indoiala, unul dintre cele mai celebre si admirate cupluri din lume. Ducele si Ducesa de Cambridge au aniversat in aprilie 11 ani de casnicie si au trei copii minunati – Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Cei doi s-au cunoscut in 2001, iar relatia lor s-a infiripat dupa o prietenie de cativa ani. Desi s-au despartit pentru o vreme in 2007, acest episod avea sa se dovedeasca esential pentru cimentarea legaturii lor speciale. De la primele contacte cu familia regala, Kate a fost apreciata pentru discretia sa in raport cu presa. Dupa cateva luni, ea a reluat legatura cu William si de atunci au fost mereu impreuna.

Deloc intamplator, Kate a devenit prima iubita a unui membru al casei regale invitata pentru a petrece Craciunul la Sandringham cu restul familiei regale si se pare ca legatura sa speciala cu Regina a inceput foarte devreme, scrie editia britanica a revistei Marie Claire.

Ce i-a placut cel mai mult Reginei

Potrivit jurnalistului si biografului Andrew Morton, autorul volumului „Diana: Her True Story” („Diana, adevarata ei poveste”), Elisabeta a II-a a fost foarte impresionata dupa prima intalnire cu Kate, cand a inteles ca aceasta era atrasa de William nu pentru statutul lui de print, ci pentru ca il iubea cu adevarat.

„Treaba cu Kate este ca Regina a fost impresionata ca ea il adora si il iubea pe William pentru cum era el, nu pentru titlul sau”, a spus Morton pentru revista OK!.

Autorul a adaugat ca suverana si-a dedicat „mult mai mult timp” sustinerii relatiei dintre William si Catherine decat a facut-o cu Charles si Diana, iar „tot ce s-a intamplat in relatia lor (a lui Kate si William, n.r.) a fost un pic strategic, un pic gandit, dupa o perioada de timp”.

William nu s-a grabit la altar

Printul William a vorbit despre decizia lui de a astepta inainte de a o cere in casatorie pe Kate. In 2005, cu doi ani inainte de nunta, el a spus intr-un interviu ca este prea tanar pentru a se casatori.

Biografa regala Katie Nicholl a evocat acest episod in cartea ei, „The Making of a Royal Romance” („Culisele unei idile regale”). „El era constient ca tatal sau fusese presat sa se casatoreasca cu Diana pentru ca ea a fost considerata mireasa potrivita. Nu-si dorea sa suporte o presiune similara si nu a vrut sa se grabeasca la altar”, a scris autoarea.

Cum a reusit Kate Middleton sa-si asigure rolul de „viitoare regina” dupa scurta despartire de Printul William

Printul William si Kate Middleton s-au logodit in luna octombrie 2010, in timpul unei vacante private in Kenya. Angajamentul lor a fost anuntat la 16 noiembrie 2010. Regina Elisabeta a II-a si-a dat acordul, in 2011, privind casatoria nepotului sau, printul William, cu Catherine Middleton si acestia s-au casatorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey.

Cu putin timp inainte de casatorie, printul William si Kate Middleton au devenit duce si ducesa de Cambridge, conform traditiei. Printul William a devenit, de asemenea, conte de Strathearn (Scotia) si baron de Carrickfergus (Irlanda de Nord), Kate devenind, totodata, contesa de Strathearn si baroneasa de Carrickfergus dupa casatoria lor de la Westminster Abbey.

Foto: Instagram/@theroyalfamily