Ce reactie a avut Victoria Beckham dupa ce sotul ei a postat o imagine sexy din vacanta in Italia

david beckham
1
De Maria Constantin
7 oct. 2021

David si Victoria Beckham sunt casatoriti de 22 de ani, dar se comporta ca niste tineri indragostiti.

Dupa ce fostul fotbalist, in varsta de 46 de ani, a postat pe o retea de socializare o imagine in care aparea topless, Victoria si-a aratat aprecierea, scrie Daily Mail.

In fotografia facuta in vara, in timpul vacantei din Italia, David Beckham apare doar intr-o pereche de pantaloni scurti bleu, etalandu-si fizicul impunator si colectia impresionanta de tatuaje de pe corp.

Replica sotiei sale nu a intarziat: „Ce sa zic… norocul meu!!”, a comentat Victoria pe Instagram.

Distractie pe iaht

Cuplul s-a relaxat intr-o scurta vacanta petrecuta la bordul unui iaht inchiriat la Nerano, in Italia, apoi s-a intors la Miami.

David si copiii, Harper (10 ani) si Cruz (16 ani), s-au distrat de minune, dupa cum dovedesc si fotografiile publicate pe Instagram. Cu parul vopsit blond si imbracat cu o camasa alba, starul a pozat cu cei doi dintre cei patru copii.

Intr-o serie de imagini, Cruz isi etaleaza parul vopsit roz, dar si talentul la sarituri in apa. Intr-una dintre fotografii, el si sora sa stau pe colaci, plutind pe apa Mediteranei, iar intr-un alt cadru apar in timp ce se plimbau cu un skijet.

Romeo (18 ani) a fost si el in vacanta cu familia si a postat o fotografie adorabila cu tatal sau, un cadru in care se poate observa cat de mult seamana cei doi. David si Victoria Beckham mai au un fiu, Brooklyn, in varsta de 22 de ani.

Beckham, luat la intrebari de politisti

Fotografiile de vacanta ale familiei Beckham au aparut la cateva zile dupa ce starul a fost vazut stand de vorba cu cativa ofiteri de politie italieni care i-au pus intrebari despre copiii sai care foloseau un skijet. Fostul fotbalist, actualmente presedintele clubului de fotbal Inter Miami, a discutat relaxat timp de aproximativ 45 de minute cu politistii italieni, iar acestia l-au rugat sa se fotografieze cu ei.

Potrivit Daily Mail, Cruz si Harper se plimbau cu skijetul cand o salupa a politiei italiene i-a oprit. Varsta minima pentru a pilota o astfel de ambarcatiune in Italia este 18 ani si este nevoie si de un permis.

Victoria Beckham il ironizeaza pe David pentru alegerile vestimentare neinspirate

Politistii au urcat la bordul iahtului inchiriat de Beckham pentru a cere explicatii, iar starul a fost ajutat cu traducerea de staff-ul de la bord. „Copiii sunt destul de mici. Trebuie sa ai 18 ani ca sa te dai cu skijetul in Italia, iar Cruz si Harper tocmai incepusera sa se plimbe, iar dupa cinci minute a venit politia”, a povestit un martor.

„David se bronza si a parasit imediat puntea ca sa coboare si sa rezolve situatia. Cruz si Harper purtau veste de salvare si erau foarte aproape de iaht, asa ca e greu de vazut ce problema a fost”, a continuat sursa.

Dupa interventia politiei, David si-a chemat copiii pe iaht, iar acestia l-au ascultat. Beckham a stat de vorba cu politistii timp de aproape o ora, iar la un moment dat le-a aratat acestora cateva documente.

Foto: Instagram – @davidbeckham