Cele doua mariaje pe care Jennifer Lopez vrea sa le uite

1
De Maria Constantin
10 sept. 2020

Vedeta a vorbit despre casniciile sale anterioare si a dezvaluit cateva detalii despre viitoarea nunta cu Alex Rodriguez.

Intr-un material video realizat in culisele noului sau turneu, Jennifer Lopez a vorbit despre casniciile cu fostii ei soti, Ojani Noa, Cris Judd si Marc Anthony, relateaza TODAY.

In timp ce priveste cu nerabdare spre nunta cu logodnicul ei, Alex Rodriguez, vedeta isi analizeaza cu sinceritate mariajele si explica de ce acestea nu au functionat.

Motivul corect pentru a te casatori

„Am fost casatorita de trei ori. O data a tinut noua luni, o data 11 luni. Asa ca pe acestea nu le pun la socoteala. Dar am fost casatorita cu Marc timp de zece ani, avem copii”, a precizat J.Lo, referindu-se la gemenii ei in varsta de 11 ani, Max si Emme.

„Eram foarte tanara in primele doua dati cand am incercat sa ma casatoresc. As spune ca am incercat sa ma casatoresc”, a continuat cantareata si actrita in varsta de 51 de ani.

„Pare ca in viata asta esti tot timpul inconjurat de oameni. Pare ca nu esti singur dar, de fapt, esti foarte singur. Asa ca iti doresti mereu pe cineva care sa fie cu tine. Cineva. Asta am simtit si eu, ca daca ma marit, as avea mereu pe cineva, dar viata nu merge asa. Nu curge asa. E un motiv gresit pentru a te casatori, nu e motivul corect, ci unul gresit. Cel corect este sa te casatoresti cand gasesti pe cineva care te face cu adevarat mai bun”, a explicat Lopez.

Exact asta a gasit vedeta la logodnicul ei. Lopez si Alex Rodriguez planuiau sa se casatoreasca anul acesta, insa pandemia le-a incurcat planurile de nunta, asa ca s-au vazut nevoiti sa amane evenimentul.

Jennifer vrea nunta mare

„Mi-ar placea o nunta mare. As vrea sa ma casatoresc intr-o biserica de data asta. Niciodata nu m-am casatorit intr-o biserica”, spunea ea anul trecut, intr-un interviu pentru TODAY.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au facut o achizitie neobisnuita in plina pandemie

Artista a mai adaugat ca, in ciuda esecurilor in dragoste prin care a trecut, intotdeauna si-a dorit sa se recasatoreasca. „Vreau sa-mi petrec restul vietii cu cineva. Vreau sa imbatranesc cu cineva. Cred ca asta e obiectivul, corect? Sa gasesti un partener cu care sa treci prin toata nebunia asta”, a spus ea.

Jennifer Lopez a vorbit si despre relatia stransa care s-a format intre ea si Alex, care are doua fiice, Natasha si Ella, si copiii lor. „Avem patru copii stelari. E o nebunie. E o nebunie prin ce au trecut cu doi parinti care calatoresc. Nu-i un lucru usor. Dar, cumva, merge foarte bine. E multa dragoste aici”, a spus ea.

Foto: Instagram – @jlo