Celine Dion vine in Romania: Mesajul in limba romana pe care vedeta l-a transmis fanilor

1
De Maria Constantin
26 sept. 2019

Celine Dion va concerta in Romania anul viitor. Ea a transmis un mesaj emotionant pe Instagram.

Cantareata canadiana in varsta de 51 de ani va sustine un concert, vara viitoare, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Artista a confirmat informatia printr-un mesaj postat pe Instagram. „Ne vedem in curand”, le-a transmis Celine Dion admiratorilor sai, in mai multe limbi, inclusiv in romana.

View this post on Instagram

👋🏻🌍

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Impresarii artistei au adresat deja o solicitare Primariei Bucuresti pentru organizarea concertului.

O sursa citata de Libertatea a declarat ca evenimentul va avea loc in iulie 2020: „Momentan nu a fost stabilita o data exacta, dar este vorba de luna iulie a anului 2020. A fost o discutie cu reprezentantii artistei si s-a convenit sa fie luna iulie.”

Potrivit sursei citate, propunerea concertului din Romania a fost inaintata de impresarul Marcel Avram, iar evenimentul ar urma sa fie organizat de compania D&D East Entertainment.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca Celine va concerta pe Arena Nationala si ca va discuta cu Federatia Romana de Fotbal in privinta fixarii unui calendar care sa permita desfasurarea competiilor sportive si a concertului.

Celine Dion a devenit cunoscuta in anii ’80, dupa ce a castigat concursurile Yamaha World Popular Song Festival si Eurovision. Castigatoare a cinci premii Grammy, Celine Dion a lansat, de la debutul sau discografic din 1981, peste 20 de albume, cel mai recent fiind „Encore un Soir”, aparut in 2016. Cel mai recent album al artistei in limba engleza este „Loved Me Back to Life”, lansat în 2013.

Foto: Getty Images