Chrissy Teigen si John Legend sufera pentru pierderea fiului lor, la o luna dupa ce au anuntat sarcina

1
De Teodora Tirca
1 oct. 2020

„Suntem socati si simtim acea durere profunda de care am auzit doar, dar pe care nu am mai simtit-o pana acum”, a scris Teigen pe Instagram.

Cuplul – parinti ai fiicei Luna Simone, in varsta de 4 ani, si ai fiului Miles Theodore, in varsta de 2 ani – au impartasit miercuri vestea trista, dezvaluind ca sangerarea ei nu a putut fi oprita, „in ciuda transfuziilor de sange”.

„Nu am putut sa oprim sangerarea si sa-i oferim bebelusului nostru fluidele de care avea nevoie pentru a supravietui, in ciuda transfuziilor pe care le-am realizat. Pur si simplu nu a fost suficient”, a scris Teigen, in varsta de 34 de ani, intr-o lunga si emotionanta postare pe Instagram.

View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

„Nu hotaram niciodata numele bebelusului nostru inainte de nastere”, a continuat ea, impartasind cateva fotografii alb-negru de la spital. „Dar noi, dintr-un anumit motiv, incepusem sa-l numim pe acest baietel din burta mea Jack. Deci, el va fi intotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atat de mult pentru a face parte din mica noastra familie, si va fi parte din ea, pentru totdeauna.”

„Pentru Jack al nostru – Imi pare atat de rau ca nu ti-am putut oferi <<casa>> de care aveai nevoie pentru a supravietui. Te vom iubi intotdeauna”, a scris mama indurerata . „Multumim tuturor celor care ne-au trimis energie pozitiva, ganduri si rugaciuni. Simtim toata dragostea voastra si o apreciem cu adevarat.”

Teigen a scris apoi pe Twitter: „Ma intorc de la spital fara copil. Nu inteleg cum e posibil asa ceva”.

View this post on Instagram

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

In luna septembrie, lui Teigen i s-a recomandat repaus la pat si, in cele din urma, vedeta a fost spitalizata din cauza sangerarilor excesive din placenta. Ea a povestit despre „dimineata inspaimantatoare” pe 29 septembrie, dupa ce a primit transfuzii de sange, din cauza unui „cheag de sange imens”.

Distribuind o ecografie a copilului pe 24 septembrie, Teigen l-a aplaudat pe cel mic pentru ca „munceste atat de mult”, scriind la vremea respectiva: „Buna, baiatul meu dulce si puternic. Muncesti atat de mult ca sa traiesti, promit ca va merita!!!”.

Parintii au dezvaluit sarcina-surpriza in august, o sursa spunand pentru PEOPLE la vremea respectiva ca Teigen „nu a crezut niciodata ca ar fi posibil sa ramana insarcinata pe cale naturala”, si au numit sarcina „un miracol.”

Un alt apropiat al cuplului a spus ca Teigen – care a fost deschisa cu privire la experienta ei cu fertilizarea in vitro pentru a-si concepe cei doi copii – a fost „destul de socata” cand a aflat despre sarcina.

Cat despre complicatiile sarcinii care au dus la repausul ei la pat in septembrie, Teigen a spus ca placenta ei este „foarte slaba”, provocand „sangerare cu risc ridicat”.

„Si celelalte doua sarcini ale mele au fost cu probleme. Cand l-am avut pe Miles, a trebuit sa inducem nasterea mai devreme, pentru ca el nu mai primea hrana, desi eu ma faceam tot mai mare”, a explicat Teigen.

Foto: Instagram/@chrissyteigen