Christina Applegate crede ca rolul din „Dead to Me” ar putea fi ultimul din cariera ei: Vedeta e foarte bolnava

1
De Maria Constantin
20 nov. 2022

Actrita in varsta de 50 de ani se lupta cu o afectiune grava, scleroza multipla.

Dupa „Dead to Me”, Christina Applegate ar putea renunta la cariera de actrita. „Jen Harding este unul pe care, cine stie, e destul de posibil sa fie ultimul pe care il joc”, a spus ea, in aceasta saptamana, pentru Variety.

„Cu boala mea, nu stiu cat mai sunt in stare. Insa acesta a fost un dar. A fost un dar pentru mine”, a spus ea.

Applegate, care a fost diagnosticata cu scleroza multipla in 2021, a spus ca filmarile la serialul Netflix au ajutat-o sa invete de ce era capabila, povestind ca a infruntat frigul si un program de lucru de 18 ore, scrie Page Six.

Actrita a adaugat ca show-runnerul serialului, Liz Feldman, si restul echipei au fost „foarte draguti” cu ea in timpul filmarilor. „Daca-i sunam dimineata si le spuneam ‘Fratilor, nu pot sa cobor scarile’, ei ziceau: ‘OK! N-o facem azi. O sa facem alte lucruri'”, a dezvaluit vedeta.

„Netflix chiar ne-a lasat sa luam o pauza de cateva luni pentru ca eu sa pot jeli si sa gasesc tratament”, a precizat ea.

Christina Applegate, afectata puternic de scleroza multipla. S-a sprijinit in baston la primirea unei stele pe Walk of Fame

Chiar daca nu va mai filma, Christina Applegate este deschisa la ideea trecerii la un alt job la Hollywood. „Mi-ar placea sa dezvolt lucruri, sa produc lucruri. Am o multime de idei in minte si trebuie doar sa le pun in aplicare”, a spus ea.

Actrita a vorbit pentru prima oara despre problemele sale de sanatate in august 2021, cand a anuntat pe Twitter ca a avut „o aventura stranie”, dar s-a simtit „foarte sustinuta”. „A fost un drum greu. Dar asa cum toti stim, drumul continua. Doar daca nu-l blocheaza vreun nemernic”, a scris ea.

La inceputul acestei luni, Applegate a dezvaluit ca a avut unele complicatii din cauza bolii, printre care si faptul ca s-a ingrasat cu 18 kilograme. „Nu pot sa merg fara baston. Vreau ca oamenii sa stie ca sunt foarte constienta de asta. Nu voi accepta niciodata asta. Sunt suparata”, a scris actrita.

Foto: depositphotos.com