Christina Applegate si Jamie-Lynn Sigler, declaratii emotionante despre diagnosticele de scleroza multipla, care le-au adus impreuna. Actritele sunt mai apropiate ca niciodata

1
De Cristiana Astefanoaiei
15 mart. 2024

Impartasesc acelasi destin tragic ce le uneste inca din 2021.

Actritele Christina Applegate si Jamie-Lynn Sigler au anuntat lansarea unui podcast numit MeSsy, care va debuta pe 19 martie. Proiectul se va baza pe reflectiile unor prieteni celebri si ale unor fosti actori, printre care Martin Short si Edie Falco, si va oferi o perspectiva neclintita, dar plina de umor, asupra vietii cu scleroza multipla.

Christina Applegate si Jamie-Lynn Sigler, unite de boala

Jamie-Lynn Sigler, in varsta de 42 de ani, a aflat ca are scleroza multipla in urma cu mai bine de doua decenii, cand juca in serialul The Sopranos. Cantaretul Lance Bass le-a pus pe cele doua in legatura in 2021, dupa ce Applegate a fost diagnosticata cu scleroza multipla in timp ce juca in serialul Netflix „Dead to Me”.

Au vorbit pentru prima oara, in exclusivitate pentru revista People, despre provocarile cu care se confrunta zilnic.

Pentru ca a fost prima sa sedinta foto dupa patru ani, Christina Applegate a fost coplesita de emotii, fapt care i-a agravat simptomele.

In ultimele cinci zile am plans in hohote, spunandu-mi: Va trebui sa anulez! Aseara am vomitat, gandindu-ma la toate astea. Faptul ca sunt atinsa, mi se fac machiajul si parul, chiar si vorbind despre asta, mi se activeaza spasmele. Pozitii ciudate, pantofi, oameni, zgomot, climatul pe care nu-l pot controla. Toate imi trec prin minte si imi vine sa ma intorc in pat si sa ma uit la Naked and Afraid”, a marturisit vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Christina Applegate, aparitie surpriza la Premiile Emmy. Actrita diagnosticata cu scleroza multipla a plans pe scena, dar a si glumit pe seama afectiunii ei

Cele doua au marturistit, in cadrul interviului, ca faptul ca s-au gasit una pe cealalta a fost de mare ajutor in lupta cu afectiunea nemiloasa.

„Daca nu as fi avut-o pe ea, nu as fi putut sa fac acest lucru al vietii”, spune Applegate despre prietena sa.

„Suntem in doua locuri foarte diferite in ceea ce priveste SM, dar ne ajutam reciproc. Christina mi-a deschis sufletul. Nu mi-am dat seama cata nevoie aveam sa nu mai incerc sa fiu perfecta. Un lucru pe care nu l-am facut in ultimii 23 de ani a fost sa recunosc ca mi-a fost greu, pentru ca nu am vrut sa dezamagesc pe nimeni”, completeaza Sigler.

Christina Applegate: „Trebuie sa lupt”

In cadrul interviului pentru People, cele doua actrite au marturisit si ca sotii lor reprezinta un imens sprijin pentru ele, cu toate ca boala a venit ca o provocare pentru intreaga familie. Cele doua si-au propus sa fie puternice si sa-si depaseasca limitele de dragul copiilor lor.

Intrebata despre cum se manifesta simptomele de scleroza multipla, actrita a povestit:

Simptomele mele sunt mai rele dimineata. Durerea, amorteala si echilibrul. Este oribil. Asa ca, bineinteles, la prima ora a diminetii, sunt foarte suparata din cauza asta. Dar nu vreau sa fiu mereu asa. Si stiu ca nu voi fi asa, pentru ca il am pe eroul meu aici [aratand spre Jamie]. Stiu ca voi trai o viata destul de lunga… . pentru a trai experienta copilului meu si a lucrurilor pe care le va face. Iar eu trebuie sa fiu aici, asa ca trebuie sa lupt. Trebuie sa lupt.”

8 vedete care se confrunta cu boli autoimune. Christina Applegate si Selma Blair sufera de scleroza multipla

Christina Applegate si Jamie-Lynn Sigler realizeaza podcastul MeSsy

Pentru ca s-au apropiat mult si vorbeau cu orele la telefon, Applegate a propus sa isi inregistreze conversatiile. Cele doua actrite si-au propus ca, prin acest proiect, sa fie autentice in fata publicului si sa vorbeasca despre cum se desfasoara cu adevarat vietile lor.

Am inceput acum un an sa inregistram in fiecare saptamana. Impartasim cele mai profunde parti ale noastre – iar eu sunt cineva care a incercat sa nu faca asta multa vreme, asa ca a fost vindecator”, a marturistit Jamie-Lynn Sigler.

Foto: depositphotos.com