Christina Applegate, afectata puternic de scleroza multipla. S-a sprijinit in baston la primirea unei stele pe Walk of Fame

1
De Georgiana Dorobantu
16 nov. 2022

Christina Applegate a fost onorata cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

Vedeta din „Familia Bundy”, care a dezvaluit in august 2021 ca sufera de scleroza multipla, o afectiune care i-a afectat grav mobilitatea, a folosit un baston pentru a-si mentine echilibrul la eveniment.

Actrita in varsta de 50 de ani a pasit desculta pe covorul rosu si a mers cu ajutorul unui baston, fiind ajutata sa urce pe podium de Katey Sagal, colega sa de platou din celebrul serial „Familia Bundy”.

Christina a plans in timpul ceremoniei atunci cand a vorbit de sustinerea pe care a primit-o din partea familiei si prietenilor, care i-au fost alaturi de la primirea diagnosticului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miz Hollywood (@mizhollywood)

Ea a dezvaluit pentru prima data in august 2021 ca a fost diagnosticata cu scleroza multipla, o afectiune in care sistemul imunitar al organismului distruge terminatiile nervoase si intrerupe transmiterea impulsurilor de la creier catre corp.

Christina Applegate nu mai poate merge fara baston din cauza sclerozei multiple

La inceputul lunii noiembrie, actrita a spus ca boala i-a afectat grav mobilitatea iar in prezent nu mai poate merge fara baston. Din cauza tratamentului si a imobilitatii ea spune ca s-a ingrasat 18 kilograme.

Christina Applegate dezvaluie ca a fost diagnosticata cu scleroza multipla

„Aceasta zi inseamna pentru mine mai mult decat va puteti imagina. Nu spun ca am prieteni, spun ca am familie. Acesti oameni au grija de mine in fiecare zi din viata mea si nu stiu ce m-as face fara ei”, a declarat Applegate in discursul de acceptare.

Vedeta din „Dead to Me” a mai spus ca fiica sa, Sadie Grace, este cea mai importanta persoana din lume pentru ea.

„Esti mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata. Esti atat de frumoasa si buna, iubitoare, inteligenta si interesanta, iar eu sunt binecuvantata in fiecare zi ca ma trezesc si te duc la scoala. Esti totul pentru mine. Iti multumesc ca esti alaturi de mine cand trec prin toate acestea”, i-a transmis Christina fiicei sale.

Ea s-a intors apoi catre public si a adaugat: „A, apropo: am o boala. Nu ati observat?”

Christina Applegate a fost diagnosticata cu scleroza multipla in timp ce lucra la ultimul sezon al serialului „Dead to Me”

Filmarile s-au oprit timp de cinci luni pentru ca ea sa-si poata urma tratamentul. Insa Christina si-a dorit sa lucreze in continuare, in ciuda dificultatilor.

Jennifer Aniston a vorbit despre cat s-a chinuit sa devina mama: „Am incercat fertilizarea in vitro, am baut ceaiuri chinezesti, orice…”

„Aveam o obligatie. Au spus ‘Hai sa ne oprim. Nu trebuie sa-l terminam. Facem niste episoade [din material filmat in trecut]'”, a declarat Christina intr-un interviu pentru The New York Times. „Am spus ‘Nu. Il vom face, dar il vom face in termenii mei'”, a adaugat actrita.

Vedeta a mai spus ca pauza de cinci luni a fost un lucru benefic pentru ea. „Trebuia sa procesez pierderea din viata mea, pierderea acelei parti din mine. Deci am avut nevoie de acea perioada. Desi nu este ca si cum am trecut peste si am spus ‘Iuhu, sunt complet bine'”, a declarat starul.

Privind in urma, Christina a mai spus ca erau unele semne ale bolii si a vorbit despre faptul ca si-a pierdut echilibrul intr-o scena de dans in timpul primului sezon.

„Mi-as fi dorit sa acord mai multa atentie. Dar de unde era sa stiu?”, a adaugat acrita.

Ea a mai spus ca dupa ce s-a reintors pe platoul de filmare a avut nevoie de carucior cu rotile din cauza mobilitatii reduse.

Nu a putut filma scene in care ar fi trebuit sa mearga printr-o camera pentru ca avea nevoie de ajutor. In schimb, in scenele in care statea in picioare se sprijinea de usi sau pereti pentru a-si putea pastra echilibrul.

Christina Applegate a devenit celebra in 1987, odata cu rolul din serialul de comedie „Married… with Children” (Familia Bundy), in care a interpretat personajul Kelly Bundy.

Foto: depositphotos.com