Drew Barrymore a incercat o aplicatie de dating: N-a iesit bine!

1
De Maria Constantin
23 nov. 2020

Tot ce isi doreste acum Drew Barrymore este o intalnire, chiar si una obtinuta printr-un dating app. Dar, evident, e greu de realizat asa ceva cand te numesti Drew Barrymore.

Invitata in emisiunea „Watch What Happens Live With Andy”, actrita a vorbit despre acest subiect cand un telespectator a sunat si a intrebat-o daca si-a incercat vreodata norocul cu o aplicatie de dating. Ea a raspuns afirmativ, dar a spus ca a fost un dezastru, relateaza Vulture.

Telespectatorul a intrebat-o apoi daca a vazut si alte celebritati care foloseau aplicatia Raya, iar Barrymore a spus: „O gramada”. Fara sa dea nume, actrita a mentionat doar ca uitandu-se in aplicatie a fost ca si cum ar fi intrat pe Us Weekly.

Cu cine a nimerit vedeta la blind dating

Cat despre experienta sa cu aplicatiile de dating, Barrymore a spus ca a participat la o intalnire, dar nu a mers asa cum spera. Dimpotriva, „a fost teribil”, a precizat actrita, dezvaluind ca s-a intalnit atunci cu „un tip care detinea un restaurant”, scrie InStyle.

„Mi s-a tras clapa si nici nu m-am potrivit cu careva, iar prietenii mi-au dat acest fals sentiment de incredere. Imi ziceau: ‘Ar trebui sa incerci. O sa te descurci de minune!'”.

Multumita ca macar a incercat

Chiar daca intalnirile nu i-au iesit, Drew Barrymore spune ca se simte bine singura. „Cu siguranta m-am distrat”, a spus ea. „Mereu mi-am dorit sa merg la un blind date, dar nu s-a intamplat. Asa ca am crezut ca o intalnire online ar putea sa-mi astampere dorinta asta si… mda… n-a fost asa. A fost un semnal care m-a trezit la realitate”, a conchis vedeta din „Ingerii lui Charlie”.

Drew Barrymore: „Am renuntat la barbati. Nu am mai avut o intalnire de 5 ani”

Drew Barrymore a trecut prin trei divorturi. Ea a divortat in 2016 de Will Kopelman, cu care s-a casatorit in 2012 si cu care are doi copii. Actrita a mai fost casatorita cu Jeremy Thomas, de care s-a despartit dupa numai patru saptamani, in 1994, si cu actorul Tom Green, din iulie 2001 pana in octombrie 2002.

Foto: Getty Images.