Ducesa de York este convinsa ca Printesa Diana le-ar fi adorat pe Meghan Markle si Kate Middleton

1
De Maria Constantin
20 iul. 2021

Sarah Ferguson a facut o marturisire emotionanta despre relatia pe care Lady Diana ar fi avut-o cu sotiile fiilor ei.

Sarah Ferguson crede ca Printesa Diana s-ar fi inteles de minune cu nurorile sale. Intr-un interviu pentru People, ducesa de York, mama printeselor Beatrice si Eugenie, a evocat prietenia care o lega de Diana si a vorbit despre relatia pe care aceasta ar fi avut-o cu sotiile fiilor sai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kate and Meghan (@meghandkate)

Printul William s-a casatorit in 2011 cu iubita lui din timpul studentiei, Kate Middleton, iar fratele sau mai mic, Printul Harry, s-a casatorit in 2018 cu fosta actrita americana Meghan Markle.

Diana si-ar fi iubit la nebunie nepotii

„Daca ar fi langa mine acum, stiu ca ar spune ‘Sunt foarte mandra de amandoi baietii mei si de sotiile lor minunate pe care le-au ales’. Fiindca amandoi au vocea ei”, a spus Ferguson.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kate and Meghan (@meghandkate)

Sarah Ferguson a adaugat ca Diana s-ar fi bucurat enorm sa fie bunica. William si Kate au trei copii – Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis, iar Harry si Meghan au doi copii – Archie Harrison si Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

Gesturile emotionante prin care Meghan Markle si Kate Middleton o onoreaza pe Printesa Diana

„Ar fi fost tare mandra de fiii ei si de sotiile lor. Si ar fi fost ca mine, obsedata de nepotii ei. Fiindca asta iubea. Printesa le iubea pe fetele mele. Ii adora pe baieti. Acesta ar fi fost paradisul ei. Raiul ei”, a spus Ferguson.

In numele mamei

Dupa „razboiul rece” care i-a distantat tot mai mult, William si Harry s-au regasit luna aceasta la dezvelirea monumentului ridicat in onoarea Printesei Diana la Sunken Garden, de la Palatul Kensington, in ziua in care ea ar fi implinit 60 de ani.

Cei doi frati au transmis un comunicat in care amintesc despre importanta pastrarii memoriei mamei lor, relateaza Harper’s Bazaar. „Astazi, in ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a mamei noastre, ne-am amintit de dragostea ei, de puterea si de caracterul ei – calitati care au facut-o sa fie o forta in toata lumea, schimband in bine nenumarate vieti”, se arata in comunicatul printilor.

De ce se judeca Printul Harry si Meghan Markle cu un tabloid: Un proces care porneste de la Printesa Diana

„In fiecare zi ne dorim sa mai fie cu noi, iar speranta noastra este ca aceasta statuie va fi vazuta mereu ca un simbol al vietii si al mostenirii ei”, au transmis William si Harry.

„Le multumim lui Ian Rank-Broadley, Pip Morrison si echipelor lor pentru munca lor remarcabila, prietenilor si donatorilor care au facut posibil acest lucru si tuturor celor din toata lumea care pastreaza vie amintirea mamei noastre”, se arata in incheierea comunicatului celor doi printi.

Foto: Getty Images.