Halle Berry crede ca relatia cu fostul iubit al unei prietene e un pacat: „Nu se face asa ceva“

1
De Maria Constantin
26 dec. 2020

Actrita americana are un pricipiu clar: niciodata, dar niciodata, sa nu te incurci cu fostul iubit sau sot al unei prietene!

Pentru Halle Berry, un fost partener al unei prietene ramane fost, oricat de bine te-ai intelege cu el. Miercuri, intr-un episod din serialul ei „Bad & Booshy”, de pe Instagram, pe care il realizeaza in tandem cu vechea sa prietena, stilista Lindsay Flores, si in care raspunde la intrebarile fanilor, ea a vorbit despre acest subiect. Si a facut-o in termeni foarte clari: „Niciodata! Niciodata!”, a exclamat Berry dupa ce a fost intrebata daca ar iesi vreodata cu fostul iubit sau fostul sot al unei prietene. „Nu m-as intalni cu niciunul dintre fostii tai”, a spus Flores, iar vedeta i-a raspuns: „Ei, bine, nici nu ti-ai dori.”

Un pacat crucial

„E un pacat crucial. Nu te intalnesti cu fostii prietenei tale. Daca te cunosc, nu ma voi intalni cu cei din trecutul tau, fiindca nu se face asa ceva”, a spus Halle Berry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Sufletul meu pereche nu intruchipeaza niciunul dintre fostii parteneri pe care ii stiu”, a mai spus actrita in varsta de 54 de ani.

Halle Berry are o relatie serioada cu actualul ei iubit, Van Hunt. Ea a postat recent pe Instagram o fotografie in care aparea purtand un tricou cu numele cantaretului american. „Perioada aceea cand eram la Saturday Swingin’ cu barbatul meu @vanhunt”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

O sursa a declarat pentru People ca actrita s-a intalnit timp de „mai multe luni” cu Hunt, in varsta de 50 de ani, iar recent i-a facut cunostinta cu fiica ei, Nahla (12 ani) si fiul, Maceo (7 ani). „Petrec mult timp la casa din Malibu a lui Halle. Ei ii place sa se bucure de liniste. Van i-a intalnit pe copii, asa ca treaba e destul de serioasa”, a spus sursa.

O relatie matura

O alta sursa din anturajul cuplului a spus pentru People ca acestia au petrecut impreuna la Las Vegas, in august, ca se respecta si au multe lucruri in comun: „Amandoi au succes si sunt inteligenti, par sa aiba o relatie matura. Pare ca se potrivesc.”

Halle Berry iubeste din nou: Vedeta are alt iubit, la doi ani dupa ce a spus ca a terminat-o cu dragostea

Halle Berry a depus in 2015 actele de divort de actorul francez Olivier Martinez, tatal lui Maceo, insa nu au ajuns inca la un acord. Actrita a mai fost casatorita cu fostul star al ligii profesioniste de baschet din SUA, David Justice, si cu cantaretul si compozitorul Eric Benét.

„Halle a trecut printr-un mare stres in fostele relatii, dar aceasta pare sa fie foarte pozitiva. Este foarte fericita”, a declarat sursa citata de People.

Foto: Getty Images.