Jennifer Aniston detesta celebra coafura a lui Rachel, pe care a purtat-o in serialul „Friends”

1
De Maria Constantin
24 mart. 2022

Actrita are o prietenie stransa cu hairstylistul Chris McMillan, cel care s-a ocupat de coafura lui Rachel. Chiar daca nu-i placea cum ii aranja parul.

Jennifer Aniston nu a evitat niciodata sa-si expuna parerea despre personajul pe care l-a interpretat in „Friends”, scrie People.

Dupa ce a facut din Rachel unul dintre cele mai populare personaje din istoria televiziunii, indragit mai ales de femeile din toata lumea, actrita in varsta de 53 de ani nu a ascuns faptul ca ura celebra ei coafura.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Solibar (@solibarhair)

„Cea mai urata coafura pe care am vazut-o”

In 2021, Aniston a spus intr-un interviu pentru Allure ca in ciuda prieteniei cu hairstylistul Chris McMillan, acesta a fost blestemul vietii ei, „fiindca el a inceput acea afurisita coafura Rachel, care nu era cel mai bun look al meu”.

„De ce spun asta? Cred ca a fost cea mai urata coafura pe care am vazut-o vreodata”, a subliniat vedeta.

Aniston a vorbit despre acest subiect si in 2018, intr-un discurs rostit cand McMillan a primit premiul pentru hairstylistul anului. Ea a spus atunci ca i-a fost greu sa intretina coafura pentru rolul pe care il juca in „Friends”.

Jennifer Aniston ironizeaza piesa vestimentara pe care a purtat-o cel mai des in „Friends“

Actrita a avut aceeasi pozitie si in 2013, intr-un interviu cu Marie Claire: „Coafura Rachel era… oribila si… era nevoie de multa intretinere”, a spus ea. Vedeta a explicat apoi ca pentru acel look trebuia sa-si perie parul de trei ori si era „ca o operatie”.

„O injuram pe Rachel de fiecare data cand trebuia sa-mi vopsesc parul”, a adaugat ea.

O coafura emblematica

Mare parte din succesul serialului s-a datorat si faptului ca McMillan isi facea foarte bine treaba, iar coafura realizata de el a devenit emblematica. Hairstylistul a declarat acum cativa ani pentru Marie Claire ca era constient de faptul ca aceasta coafura a lui Rachel nu era preferata actritei. „Am auzit asta de fiecare data cand i-am aranjat parul”, a spus ea.

Scriitoarea si actrita de comedie Sudi Green a glumit pe seama prieteniei dintre Jennifer Aniston si hairstylistul Chris McMillan: „Poate ca ea se teme de fiecare data cand sta pe scaunul lui Chris ca o sa i-o faca din nou”.

Aniston a interpretat-o pe Rachel timp de zece sezoane in serialul „Friends”, difuzat de NBC intre 1994 si 2004. Ea a castigat premiul Emmy in 2002 pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial de comedie si un Glob de Aur in 2003 pentru cea mai buna actrita de televiziune intr-un serial musical sau de comedie.

Foto: Shutterstock.com