Jennifer Aniston, suparata ca a fost platita mai bine decat colegii ei din „Friends“

1
De Maria Constantin
26 oct. 2019

Vedeta a dezvaluit ca nu a fost fericita in timpul filmarilor la serialul „Friends“, din cauza diferentelor salariale dintre ea si colegii sai.

Jennifer Aniston are multe amintiri placute din perioada in care juca in „Friends”, iar selfie-ul pe care l-a postat pe Instagram, cu unii dintre colegii ei, a avut un succes nebun, valul de reactii starnit blocandu-i contul. Dar exista si un aspect neplacut despre care actrita vorbeste acum.

Un milion de dolari pe episod

Actrita a declarat ca nu s-a simtit in largul ei stiind ca exista o diferenta intre salariul ei si cele pe care le incasau colegii sai, platiti cu sume mai mici. Succesul serialului a generat mariri de salarii, iar Jennifer Aniston a ajuns la un milion de dolari per episod, insa nu toti protagonistii erau platiti atat de bine.

Jennifer Aniston a vorbit despre acest subiect pentru publicatia RadioTimes: „Sunt constienta ca experienta mea in aceasta industrie a fost destul de usoara. Dar chiar si pe vremea serialului Friends femeile nu erau platite la fel ca barbatii – iar unele femei erau platite mai bine. Nu ma simteam bine sa merg la lucru stiind ca cineva lua salariul X si eu luam ceva mai mult”, a spus ea.

Lisa Kudrow, aka Phoebe din Friends: „Ma comparam cu Jennifer Aniston si ma simteam ca un munte!”

La inceput, fiecare membru al distributiei „Friends” incasa 18.000 de dolari pe episod. Cand relatia dintre Ross si Rachel a devenit tema centrala a serialului, salariile primite de Jennifer Aniston si David Schwimmer au fost marite. Mai tarziu, acestea au fost reduse, noteaza publicatia Grazia.

Mai multe dezvaluiri #MeToo

In acelasi interviu, actrita in varsta de 50 de ani a dezvaluit ca viitorul serial in care joaca, „The Morning Show”, ce va fi lansat la 1 noiembrie, a fost modificat dupa valul de acuzatii starnit in 2017 impotriva producatorului Harvey Weinstein. „Echipa a trebuit sa se regrupeze si sa reorienteze serialul ca sa includa toate lucrurile de genul asta, astfel incat serialul sa fie cat mai actual”, a spus ea.

Aniston a declarat ca in viitor vor aparea si mai multe dezvaluiri din seria #MeToo. „Lucruri incredibile s-au petrecut in ultimii doi ani, care au ramas in asteptare multa vreme”, a spus ea. „A fost o perioada foarte interesanta si se pot observa schimbarile in ceea ce priveste femeile privite ca niste obiecte, dar si puterea si pozitiile de putere”, a continuat aceasta.

25 de ani de la primul episod din „Friends“: Serialul are si azi succes, mai ales in China

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon si Steve Carell vor juca rolurile unor prezentatori TV in serialul difuzat de Apple TV+, care relateaza evenimente din spatele camerelor de filmare pe platourile de televiziune din New York, explorand relatia dintre barbatii si femeile din media la locul de munca.

Foto: Getty Images.