Jennifer Garner si-a vaccinat doi dintre cei trei copii inainte de inceperea scolii

1
De Maria Constantin
11 sept. 2021

Actrita si-a pregatit copiii pentru inceperea noului an scolar. Asta include si vaccinarea.

Se apropie inceperea anului scolar, iar Jennifer Garner a pus totul la punct pentru acest eveniment. Actrita in varsta de 49 de ani a scris pe Instagram ca fiicele sale, Violet (15 ani) si Seraphina (12 ani) sunt vaccinate si se pot intoarce la scoala. Garner mai are un fiu, Sam, in varsta de noua ani.

„Multumesc stiintei”

„Anul scolar incepe printre picaturi, dar azi e o zi importanta pentru familia mea – ne intoarcem. 3 din 3 poarta masca, 2 din 3 vaccinati (repede, va rog, si pentru cei de 11 ani si sub), toti nerabdatori, curajosi, vulnerabili si – din cate pot spune – zambitori sub cele trei pliuri (ale mastii de protectie, n.r.)”, a scris vedeta langa un selfie.

„Multumesc profesorilor, directorilor, angajatilor scolilor pentru ca sunt prezenti la capatul unui an si jumatate de sentimente ale copiilor si parintilor – mari si zgomotoase, linistite si profunde. Multumesc stiintei pentru ca ne-a adus mai aproape de sanatate si de libertate (…)”, a continuat actrita. „Si te rog, Doamne, tine-ne in palmele tale”, a mai scris ea.

Violet, Seraphina si Sam sunt cei trei copii pe care Jennifer Garner ii are din mariajul cu fostul ei sot, Ben Affleck.

Apel pentru vaccinare

Actrita americana a vorbit anterior despre importanta vaccinarii. In luna mai, ea s-a alaturat Primei Doamne a Statelor Unite, Jill Biden, in Charleston, Virginia de Vest, intr-o campanie de incurajare a vaccinarii, scrie People. Ele au vizitat atunci un liceu si un centru de vaccinare in care au facut apel la oameni sa se vaccineze.

Jennifer Garner nu se ascunde: „Arat ca o mama care a nascut 3 copii”

Garner a declarat atunci ca abia asteapta sa-si vaccineze copiii si le-a indemnat si pe celelalte mame sa faca la fel. „Cel mai important lucru pe care il putem face este sa depasim acest virus. Si pentru a face asta trebuie sa-i aducem pe aceste scaune pe toti cei care au ezitari in privinta vaccinului”, a spus vedeta in timpul vizitei.

Foto: Instagram/@jennifergarner