Jennifer Lopez a stralucit la nunta de 400.000 de dolari cu Ben Affleck. Toti invitatii au purtat alb

1
De Georgiana Dorobantu
23 aug. 2022

Dupa ce s-au casatorit in secret in Las Vegas luna trecuta, Jennifer Lopez si Ben Affleck au pasit din nou in fata altarului, de aceasta data in cadrul unei ceremonii elaborate, la care au participat familia si prietenii.

Tema nuntii desfasurate sambata la proprietatea din Georgia a lui Ben Affleck a fost „old Hollywood”. Cele doua staruri si-au rostit inca o data juramintele, in fata celor dragi.

In prima parte a zilei de sambata, Jennifer si prietenele sale s-au bucurat de o serie de tratamente la un spa special amenajat langa locuinta de inspiratie rustica a actorului american, acolo unde a avut loc petrecerea de nunta.

Jennifer Lopez a purtat o rochie de mireasa de tip sirena, semnata Ralph Lauren

Rochia cu spatele gol si volane in parte de jos a fustei a fost completata de un voal lung, care i-a oferit un aspect regal.

Affleck a purtat sacou alb, pantaloni negri si un papion clasic.

Povestea de iubire dintre Nicole Kidman si Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat sa ramana impreuna

Nu doar mirii au purtat alb. Toti invitatii au fost rugati sa aleaga tinute albe. Printre starurile care au participat la ceremonie s-au numarat Matt Damon, cel mai bun prieten al lui Ben, care a venit insotit de sotia sa, Luciana Barroso, precum si regizorul Kevin Smith. O absenta notabila a fost Casey Affleck, fratele lui Ben.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Debby 💍🇮🇹 (@debby.lo)

Invitatii au mers pana in spatele cladirii, unde a fost amenajata o zona eleganta cu mese.

Cearta din avion care a dus la divort: Un raport FBI dezvaluie motivele conflictului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Proprietatea cu aspect rustic a fost decorata cu catifea si matase in nuante de violet si rosu, in contrast cu florile albe si tinutele albe ale invitatilor.

 

Afisele unor filme clasice precum „Pe aripile vantului”, „Casa Blanca” sau „Kin Kong” au decorat peretii.

Ghivece cu violete, un omagiu adus lui Violet, fiica in varsta de 16 ani a lui Affleck, au completat decorul la interior.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au cheltuit 400.000 de dolari pentru nunta

„Totul a fost realizat cu mult bun-gust si nu fost atat de opulent, asa cum te-ai fi asteptat de la doua megastaruri”, a dezvaluit o sursa pentru Daily Mail.  Potrivit aceleiasi publicatii, Jennifer si Ben au cheltuit aproximativ 400.000 de dolari pentru nunta.

„In mod clar sunt foarte indragostiti. Pareau toti o familie unita si fericita”, a declarat pentru People Courtney Victor, proprietara Glow Med Spa, acolo unde Jennifer a petrecut timp alaturi de Ben si copiii lor. „Este absolut perfecta. Este incredibil cat e de frumoasa. Este epitomul miresei care straluceste”, a adaugat Courtney.

Sfatul pe care Victoria si David Beckham i l-au oferit fiului lor, Brooklyn Beckham, pentru o casnicie fericita

Casatoria dintre cele doua staruri are loc dupa 20 de ani de la prima lor logodna, care s-a incheiat cu numai cateva luni inainte de nunta, in anul 2003.

Jennifer Lopez s-a casatorit ulterior cu Mark Anthony, de care a divortat in anul 2014, iar Affleck a fost casatorit cu actrita Jennifer Garner din 2005 pana in 2018.

Foto: depositphotos.com; Instagram/debby.lo