Jennifer Lopez apara dovezile publice de afectiune

1
De Maria Constantin
4 mart. 2022

La urma urmei, sa recunoastem, toti putem intelege de ce nu se poate abtine!

Unora nu le plac dovezile publice de afectiune. Altora nu le pasa. In aceasta privinta, Jennifer Lopez nu are limita – il saruta pe Ben Affleck oriunde, oricand, fara retineri. Vedeta a spus pentru postul de rado Heart FM ca ii place sa-si arate afectiunea in public.

Prezenta in studio alaturi de colegii din comedia romantica „Marry Me”, Owen Wilson si Maluma, J.Lo a spus: „Imi plac manifestarile de iubire in public, nu stiu daca mi-ar placea o cerere in casatorie in public, cred ca este un lucru mai intim intre doi oameni. Dar n-am nicio problema cu saruturile, cum spun oamenii, de fapt le ador!”.

Mesaj pentru Ben Affleck

Vedeta a explicat de ce crede ca cererile in casatorie ar trebui sa fie mai discrete – probabil ca o aluzie la iubitul ei, Ben Affleck, relateaza editia britanica a revistei Marie Claire: „Cred ca o cerere in casatorie este un lucru sacru si intim care ar trebui sa fie doar intre doi oameni, cand esti pe punctul de a-ti dedica viata celuilalt, e ceva serios.”

Lopez a vorbit si despre placerea de a gasi cateva clipe de liniste, departe de atentia publica: „Cred ca intotdeauna e placut cand esti doar tu si persoana cu care vrei sa fii, acestea sunt momentele in care nu mai conteaza publicul.”

Caile incurcate ale dragostei: Jennifer Lopez si Ben Affleck nu se asteptau sa-si refaca relatia

„E vorba doar despre doi oameni care se conecteaza, care se plimba (…), care vor sa fie undeva unde nu sunt camere, unde se pot ascunde de paparazzi si sa aiba un moment frumos si linistit impreuna, unde putem fi niste oameni obisnuiti si sa vorbim despre viata, sa fim impreuna si sa ne bucuram de compania celuilalt, pentru mine asta este foarte romantic”, a adaugat ea.

Aceeasi iubire, o noua sansa

Vedeta a facut aceste declaratii dupa ce intr-un interviu pentru People a descris relatia cu Ben Affleck „a doua sansa in viata”. „Ma simt atat de norocoasa si de mandra sa fiu cu el. Este o poveste frumoasa de dragoste, careia i-am dat a doua sansa”, a spus ea. J.Lo a adaugat ca de data aceasta nu se mai subestimeaza unul pe celalalt.

Ben si Jen, cuplul supranumit „Bennifer”, au avut o relatie din 2002 pana in 2004 si erau logoditi cand s-au despartit. Ei sunt din nou impreuna din 2021.

Foto: Instagram – @jlo