Jennifer Lopez isi vinde casa, dupa ce s-a casatorit cu Ben Affleck. Cum arata proprietatea de 42,5 milioane de dolari

1
De Georgiana Dorobantu
3 feb. 2023

Dupa sase luni de la nunta cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a scos la vanzare locuinta impresionanta pe care o detine in Bel Air, California, pentru suma de 42,5 milioane de dolari.

La randul sau, Affleck si-a pus in vanzare casa din zona exclusivista Pacific Palisades, din Los Angeles, pentru suma de 30 de milioane de dolari, in luna august a anului trecut. Potrivit People, proprietatea a fost vanduta in septembrie.

Cele doua staruri sunt pregatite sa investeasca intr-o locuinta comuna, dar inca nu au gasit o casa pe gustul lor. Potrivit tmz.com, Affleck si Lopez au renuntat pentru moment la cautari.

Ben Affleck nu se simte in largul lui cand Jennifer Lopez face dezvaluiri despre povestea lor de dragoste

Actrita si-a scos recent casa la vanzare, o proprietate impresionanta, situata pe un teren de 3,2 hectare. Locuinta are noua dormitoare, 12 bai si o suprafata de 1300 de metri patrati.

Foto: carolwoodre.com

Casa a fost realizata de arhitectul Samuel Marx, dar a fost renovata in stil frantuzesc, potrivit agentiei imobiliare Carolwood, citata de People.

Foto: carolwoodre.com

La nivelul principal se afla un living cu bar si semineu, precum si o usa masiva catre o terasa mare. Bucataria prezinta doua insule, o zona pentru micul dejun si un semineu din piatra conectat cu o zona de servit masa.

Foto: carolwoodre.com

Printre dotarile impresionante ale locuintei se numara o sala de cinema cu 30 de locuri, situata la demisol. Pe peretii camerei sunt afisate postere cu unele dintre filmele la care are au lucrat Jennifer si Ben.

La etaj, proprietatea are diferite spatii cu destinatie specifica, precum un birou, o sala de masaj si un apartament pentru oaspeti.

Intr-una dintre aripile cladirii se afla o biblioteca, doua dressing-uri si bai care au deschidere catre terase.

Foto: carolwoodre.com

Pe terenul de peste trei hectare exista un amfiteatru cu o capacitate de 100 de persoane, o pagoda cu camin pentru foc in aer liber, o gradina de legume organice, un pavilion pentru relaxare, precum si un lac privat cu plaja cu nisip.

Foto: carolwoodre.com

O cladire separata este folosita pe post de casa de oaspeti ce include un studio si o sala de fitness.

Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au celebrat casatoria in luna august a anului trecut alaturi de familie si prieteni, printr-o ceremonie desfasurata in Georgia, la ferma actorului. Ei s-au casatorit legal in Las Vegas, in luna iulie.

Jennifer Lopez, noi dezvaluiri despre povestea de iubire cu Ben Affleck: „Ne-am pierdut unul pe celalalt si ne-am regasit unul pe celalalt”

Printre invitati s-au numarat prietenii buni ai lui Affleck, Matt Damon si sotia lui, Luciana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer_jilo (@jennifer_jilo)

Cuplul, numit Bennifer de catre fani, si-a refacut relatia la doua decenii dupa prima lor logodna, care s-a incheiat cu o despartire chiar inainte de nunta.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au format pentru prima data un cuplu in perioada 2002-2004, iar dupa despartirea lor Ben s-a casatorit cu actrita Jennifer Garner, cu care are trei copii: Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, si Samuel, de 10 ani. Ei s-au casatorit in 2005 si au divortat in anul 2018.

La randul sau, Jennifer s-a casatorit cu Marc Anthony in anul 2005, iar trei ani mai tarziu au venit pe lume copiii lor, gemenii Emme si Max, care au in prezent 14 ani. Ei au divortat in anul 2014.

Foto: depositphotos.com