Jennifer Lopez, marturisiri dureroase despre relatia dificila pe care a avut-o in copilarie cu mama ei

1
De Cosmescu Elisabeta
30 iun. 2022

Jennifer Lopez (52 ani) a dezvaluit in documentarul de pe Netflix „Halftime” ca relatia cu mama ei, Guadalupe „Lupe” Rodriguez, a fost una destul de complicata si ca aceasta obisnuia sa o bata destul de tare atunci cand nu respecta regulile casei.

Productia care a fost selectata sa deschida Festivalului de Film de la Tribeca pe 8 iunie, aduce in prim-plan toate fatetele vietii sale, debutand cu reprezentatia sa din pauza competitiei SuperBowl 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Documentatrul mai cuprinde si o serie de reflectii asupra reusitelor si evolutiei carierei sale, dar si a vietii sale din copilarie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tribeca (@tribeca)

Jennifer Lopez vrea sa le multumeasca „celor care au mintit-o si i-au frant inima”

Cantareata si actrita de origine portoricana, in varsta de 52 de ani, a marturisit ca mama ei a facut tot ce a putut ca sa supravietuiasca perioadelor dificile din trecut: „Ea s-a luptat si a facut totul ca sa razbeasca si cred ca aceasta etapa dificila din viata mamei mele a facut-o mai puternica, dar a devenit si aspra. Ne batea foarte tare”, a dezvaluit artista.

La randul ei, Lupe (76 ani) a marturisit ca duritatea ei venea catre Jennifer Lopez si cu cele doua surori ale ei, Leslie si Lynda, din dorinta de a le educa si a le arata ca viata trebuie privita intotdeauna dintr-o perspectiva stricta si pragmatica.

„Am avut mereu asteptari mari de la ele. Nu le criticam degeaba. Voiam sa inteleaga care este potentialul lor”, a afirmat Lupe. „Cel mai greu m-am inteles cu Jennifer, ca sa va spun adevarul. Ma certam foarte des cu ea si uneori o bateam destul de tare”, a mai spus aceasta.

Un astrolog explica de ce Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt sortiti sa se iubeasca

„Lupe a emigrat din Puerto Rico si a fost nevoita sa-si creasca singura cele trei fiice in Bronx, dupa ce s-a despartit definitiv partenerul ei. Cred ca asta explica tot”, a scris un fan al divei latino pe retelele de socializare.

Dorind sa pun stop dramei pe care o traia, Jennifer Lopez a plecat la 18 ani de acasa. Motivul principal de cearta tinea de scoala si de responsabilitatile pe care le avea acasa.

„In copilarie, mama imi reprosa mereu si imi spunea ca daca vreau sa stau in continuare in casa ei, trebuie sa ma ocup mai mult de scoala. Intr-o seara ne-am certat la cutite si m-am decis sa plec din casa ei”, si-a amintit Jlo, spunand ca dansul era marea ei pasiune si ca prefera sa mearga pe ascuns la clase in loc sa-si faca temele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jlover_eu (@jlover_eu)

Trucul neasteptat care o ajuta pe Jennifer Lopez sa arate perfect in costum de baie

Mai mult de atat, Rodriguez a spus ca si-a dorit nespus de mult ca cele trei fiice ale sale sa se tina de scoala si sa invete bine pentru ca „de asta a depins intr-o mare parte reusita si independenta lor financiara.” „Recunosc, nu am fost o mama perfecta, insa pot spune cu mana pe inima ca am facut tot ce am putut pentru binele lor”, a spus cu multa emotie Rodriguez.

Foto: Instagram/@jlo