Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au vorbit despre despartire: „Inca ne iubim“

1
De Maria Constantin
17 mart. 2021

J Lo si A-Rod se pregateau de nunta, iar vestea ca s-au despartit a luat pe toata lumea prin surprindere.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez nu vor sa puna capat relatiei lor. La scurt timp dupa ce ei au dat publicitatii un comunicat in care anunta ca „lucreaza la unele lucruri”, o sursa a declarat pentru People ca Lopez si Rodriguez s-au confruntat cu cateva probleme provocate de faptul ca in ultimul timp au stat departe unul de celalalt.

„Au avut probleme inainte ca ea sa plece in Republica Dominicana. Filmarile au inrautatit lucrurile, fiindca nu s-au mai putut vedea. Dar se iubesc si vor sa lucreze la unele lucruri”, a explicat sursa mentionata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

Oficial, J Lo si A-Rod sunt impreuna

Lopez, care filmeaza in prezent pentru productia „Shotgun Wedding”, in Republica Dominicana, si Rodriguez s-au logodit in Bahamas, in martie 2019, dupa o relatie de doi ani.

In ultimul an, in timpul pandemiei, cuplul si-a petrecut timpul cu copiii – Maximilian „Max” David si Emme Maribel, gemenii de 13 ani ai artistei si ai cantaretului Marc Anthony, si Ella si Natasha, fiicele de 12 si 16 ani ale lui Rodriguez si ale fostei lui sotii, Cynthia Scurtis.

O sursa apropiata de cei doi a declarat anterior pentru People: „Nu s-au despartit oficial, au vorbit despre asta, dar sunt inca impreuna. Au atins un prag sensibil. Dar nu s-au despartit.”

Problema lor nu este altcineva

Speculatiile aparute in ultima luna conform carora Rodriguez ar avea o relatie cu Madison LeCroy, vedeta reality show-ului „Southern Charm’s”, nu au nicio acoperire, a subliniat sursa citata de People: „Ea munceste in Republica Dominicana, iar el este la Miami, asa ca e greu sa se vada, in special cu carantina si COVID-ul. Dar ei vor sa incerce sa ramana impreuna”

„Nu a fost ceva provocat de o alta sursa. Madison sau altcineva. Lucreaza amandoi la asta”, a spus o alta sursa pentru aceeasi publicatie.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au facut terapie de cuplu la inceputul pandemiei: „Ne-a fost de mare ajutor“

La inceputul anului, Jennifer Lopez a vorbit despre amanarea nuntii lor, in doua randuri, din cauza pandemiei de COVID-19. „Am amanat de doua ori nunta. Planificasem tot ce voiam sa facem, nu stiu daca o sa mai fim in stare sa refacem asta”, a marturisit artista pentru Elle. „Am anulat-o si de atunci n-am mai vorbit despre asta. Nu-i nicio graba. Vrem s-o facem bine cand o sa putem”, a adaugat ea.

Au facut terapie de cuplu

Semnele unei fisuri in relatia celor doua staruri au aparut inca de luna trecuta. Lopez a dezvaluit in februarie ca ea si Rodriguez au urmat impreuna terapie de cuplu. „Trebuie sa lucram la relatia noastra. Am facut terapie. Cred ca ne-a fost de mare ajutor”, a marturisit J Lo pentru Allure.

„Mi-e dor sa fiu creativa si sa functionez la 150%. Dar Alex a zis: <<Imi place. Ador sa fiu acasa. Imi place sa stau pe Zoom. Ma bucur sa stiu ca am copiii si pe tine aici>>. Chiar a fost bine”, a adaugat vedeta.

Foto: Instagram/@arod