Jennifer Lopez si Ben Affleck, indragostiti si nedespartiti: Cei doi s-au sarutat la o petrecere

1
De Maria Constantin
17 iun. 2021

A devenit tot mai evident ca Jennifer Lopez si Ben Affleck formeaza din nou un cuplu. Ei au fost vazuti la o petrecere, iar gesturile lor nu lasa loc de interpretari.

Oricine merita o a doua sansa, nu-i asa? Daca prima data relatia dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck s-a destramat in faza logodnei, cand mai aveau un pas pana la altar, poate ca acum, peste ani, iubirea lor va avea mai multa forta. Cert e ca, deocamdata, ei sunt la fel de indragostiti ca in prima zi in care s-au cunoscut, dupa cum atesta cateva imagini aparute in presa.

Saruturi fara ocolisuri

J.Lo si Ben Affleck au fost surprinsi sarutandu-se duminica in restaurantul exclusivist Nobu, din Malibu. Cei doi au participat la petrecerea pe care sora cantaretei, Lynda Lopez, care a implinit 50 de ani, a organizat-o de ziua ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gloria ♡ (@gloriajlover)

In fotografiile si inregistrarile video obtinute de Page Six, Lopez si Affleck apar sarutandu-se fara sa se fereasca de cei prezenti. Cu parul strans in coada si cu cercei oversize in urechi, artista era imbracata casual si a optat pentru un machiaj neutru, scrie Harper’s Bazaar.

Ben se intelege perfect cu mama lui J.Lo

Imaginile au aparut dupa ce saptamana trecuta Affleck a fost vazut la hotelul Wynn din Las Vegas, in compania mamei cantaretei, Guadalupe Rodriguez. Starul se afla in oras pentru un proiect nou la care lucreaza.

Conform People, aceasta este incantata ca Jennifer si Ben au reluat legatura. „In trecut, mama lui Jennifer si Ben erau foarte apropiati. Guadalupe il iubea pe Ben. A fost trista cand lucrurile nu au mai mers intre ei, cu ani in urma. E incantata ca sunt din nou impreuna”, a spus o sursa.

Jennifer Lopez il schimba in bine pe Ben Affleck: Starul arata din ce in ce mai bine

„Jennifer este foarte apropiata de mama ei. E foarte important pentru ea ca persoana cu care este sa se inteleaga cu mama ei. Jennifer se bucura ca Ben si Guadalupe s-au intalnit in Las Vegas. Le place sa joace si s-au distrat impreuna la hotelul Wynn”, a adaugat sursa.

Foto: PR.