Jennifer Lopez spune ca nu s-a simtit niciodata mai bine: „Este cea mai buna perioada din viata mea“

1
De Maria Constantin
8 iul. 2021

Vedeta a lansat luni noul ei single, „Cambia El Paso“, realizat in colaborare cu Rauw Alejandro.

Dupa despartirea de Alex Rodriguez si relatia (re)infiripata cu Ben Affleck, Jennifer Lopez traverseaza o perioada foarte buna.

Intr-un interviu realizat luni de Zane Lowe pentru Apple Music, cantareata in varsta de 51 de ani a vorbit despre ultimul ei single, rezultat al colaborarii cu Rauw Alejandro, si a marturisit ca se afla in cea mai buna perioada din viata sa.

J.Lo e super fericita

„Sunt foarte fericita. Stiu ca oamenii se intreaba mereu cum sunt, ce se intampla, daca sunt ok. N-am fost nicioada mai bine”, a spus Jennifer.

„Vreau ca oamenii carora le pasa de mine, fiindca tin mult la ei, sa stie ca acum ma aflu intr-un punct din viata mea in care ma simt minunat pe cont propriu. Si cred ca odata ce ajungi in acel punct, ti se intampla lucruri uimitoare care nu ti-ai fi imaginat ca se vor repeta. Aici ma aflu eu acum”, a continuat vedeta.

„Ador toata dragostea care se asterne in drumul meu acum si toate urarile bune. Vreau ca toata lumea sa stie ca este cea mai buna perioada. E cea mai buna parte a vietii mele”, a adaugat Lopez.

Fericirea o inspira

Aceasta perioada fericita despre care vorbeste artista a inspirat-o in muzica pe care a inregistrat-o, scrie People. Ea i-a spus lui Lowe ca se afla in Republica Dominicana, unde filma pentru comedia romantica „Shotgun Wedding”, cand si-a dat seama ca se afla intr-un punct din viata sa in care se simte foarte bine pe cont propriu.

„Sunt bine. Imi iubesc viata asa cum este acum. Ador ceea ce fac. Imi place unde ma aflu. Ador persoana care devin. Iar acest gen de bucurie, acest gen de fericire, acest gen de iubire ma inspira mereu”, a mai declarat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez a mai spus ca, spre deosebire de alte persoane care se simt inspirate cand au inima franta, in cazul ei lucrurile stau invers: „Cand ma simt foarte bine, simt ca fac cea mai buna muzica. Asa ca m-am intors din Republica Dominicana si i-am anuntat imediat pe toti cei pe care ii cunosc ca vreau sa intru in studio.”

Lopez, stralucitoare in Miami

Noua melodie a artistei, „Cambia el Paso”, a fost lansata la doar o luna dupa ce ea si Alejandro au fost vazuti filmand pentru clipul piesei pe Española Way din Miami Beach.

„Jennifer radia si era plina de energie, desi filmarile au durat peste noua ore”, a dezvaluit o sursa pentru People.

Al treilea proiect Netflix pentru Jennifer Lopez: Vedeta va juca in thrillerul „Atlas“

Cantareata s-a oprit din lucru pentru a se fotografia cu doi admiratori, apoi s-a retras in hotelul ei. Departamentul de Politie din Miami Beach a publicat o fotografie cu Lopez, care arata foarte bine imbracata cu jeansi scurti, o bustiera stralucitoare si cu o sapca rosie pe cap.

In imaginile surprinse in timpul filmarilor, Jennifer Lopez arata la fel de bine, imbracata cu un top alb, in timp ce il imbratisa pe Alejandro. „Exista o singura iubire… Urmeaza lucruri bune… #CambiaElPaso”, a scris ea pe Instagram saptamana trecuta.

Foto: Instagram/@jlo