John Legend, despre sarcina sotiei sale, Chrissy Teigen: „A fost o surpriza de carantina“

1
De Maria Constantin
20 aug. 2020

Cuplul a anuntat ca asteapta al treilea copil. John Legend a dezvaluit ca el si sotia sa nu planuiau sa-si mareasca familia.

Us Weekly a anuntat pe 13 august ca John Legend si Chrissy Teigen asteapta inca un copil. Cuplul mai are o fetita, Luna, in varsta de patru ani, si un baiat, Miles, in varsta de doi ani.

John Legend a dezvaluit ca sarcina i-a luat prin surprindere: „A fost o surpriza. O mica surpriza de carantina, se poate spune. Dar suntem foarte incantati si recunoscatori pentru toate gandurile bune pe care le-am primit de la oamenii din toata lumea. Va multumim foarte mult”, i-a spus artistul in varsta de 41 de ani lui Craig Melvin, in emisiunea „Today”.

View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

„N-am crezut ca voi fi in stare”

Chrissy Teigen a fost vazuta la shopping in aceeasi zi in care Us Weekly a publicat stirea, iar sarcina modelului era usor vizibila.

John si Chrissy aveau de gand sa mai astepte „cativa ani” inainte de a-si mari familia. „Tipii astia sunt epuizanti”, spunea vedeta, glumind, despre copiii ei, intr-o postare pe Instagram, in august 2019.

Vineri, 14 august, modelul care a aparut in Sports Illustrated Swimsuit a dezvaluit ca este foarte ingrijorata cu privire la sarcina sa, intrucat a recurs anterior la fertilizarea in vitro. „Fertilizarea in vitro a fost o alegere minunata pentru noi. A fost tare greu, dar acum avem doi monstruleti frumosi. Va jur, n-am crezut niciodata ca voi fi in stare de asa ceva”, a marturisit ea.

Teigen a mai scris ca Luna este „foarte, foarte incantata” ca va avea un fratior sau o surioara, insa Miles este gelos.

Un test cu eroare

Vedeta a marturisit ca nu si-a dat seama ca este insarcinata cand a facut operatia de indepartare a implanturilor mamare. „Am facut testul de sarcina fiindca asta e procedura inainte de operatie”, a scris ea pe Twitter. „A iesit negativ. N-a fost negativ. La cateva saptamani dupa operatie, am facut un test. Ani la rand, am facut teste de sarcina aproape in fiecare luna, rugandu-ma sa fie unul pozitiv intr-o zi. Gandire pozitiva. N-am mai avut niciunul pozitiv pana acum”, a povestit Chrissy.

Fanii o critica pe Chrissy Teigen pentru ca „nu este o mama buna”. Cum raspunde vedeta

Modelul a mai scris ca s-a speriat cand si-a dat seama ca a facut operatia fara sa-si dea seama ca era insarcinata. „Mi-era teama. Era pozitiv si nu ar fi trebuit sa-mi scot implanturile in timpul sarcinii. Asa ca ne-am rugat la toti zeii ca totul sa fie bine.”

Dupa nenumarate incercari zadarnice, Teigen era convinsa ca nu mai poate ramane insarcinata, insa surpriza de care a avut parte a convins-o ca in viata nimic nu este imposibil: „M-am dus ingrozita la fiecare control. Nu ma gandeam ca mai pot ramane insarcinata natural. Ma temeam de ce era mai rau… Dar ceea ce se spune adesea se poate adeveri. Cand renunti sa mai incerci, viata gaseste un mod de a te surprinde”, a povestit ea.

Foto: Instagram/Chrissy Teigen