Katy Perry si Orlando Bloom asteapta primul copil!

1
De Teodora Tirca
5 mart. 2020

Katy Perry este insarcinata cu primul ei copil, si a impartasit aceasta veste prin intermediul videoclipului piesei „Never Worn White”.

Noul ei videoclip este foarte special. Cantareata apare insarcinata si purtand o superba rochie alba, ce ii pune in valoare feminitatea. Ea a folosit aceasta ocazie pentru a impartasi cu lumea intreaga faptul ca va deveni mama, scrie publicatia People.

Pentru Perry, 35, este primul copil, insa partenerul ei Orlando, 43, mai are un baietel pe nume Flynn cu fosta sotie, Miranda Kerr.

Piesa „Never Worn White” este despre frica ei de angajamente, insa versurile fac referire de asemenea la faptul ca se simte in sfarsit cu adevarat pregatita pentru a-si imparti viata cu cineva.

„Pentru ca n-am purtat niciodata alb/Dar vreau sa fac lucrurile asa cum trebuie/Da, vreau sa incerc asta cu tine/Nu, n-am purtat alb/Dar stau in fata ta aici, acum/Pentru ca vreau sa spun <<Da>>” – asa suna versurile emotionante ale lui Katy Perry.

In timpul unui Live pe Instagram dupa ce videoclipul piesei a fost lansat pe Youtube, artista a confirmat sarcina, spunand ca a tinut secretul pentru prea mult timp. „Am instarziat”, a spus Katy. „Dar probabil stiati deja asta.”

Katy a mai dezvaluit ca va naste candva in vara.

„Suntem entuziasmati si fericiti”, a spus cantareata in timp ce savura cateva felii de mango uscat.

Perry a dezvaluit cate ceva si despre poftele pe care sarcina i le induce: „Niciodata nu mi-a placut mancarea picanta, dar acum trebuie sa am tot timpul la mine o sticla de sos Tabasco”. In timp ce a dezvoltat un apetit pentru mancarurile picante, unele alimente care inainte ii placeau nu-i mai plac.

„Carnea mi se pare scarboasa acum. Nu mai pot sa mananc vita, asa ca am renuntat la burgerii clasici. Slava Domnului ca exista varianta vegetariana”, a dezvaluit Perry.

Artista si-a invitat fanii sa savureze videoclipul noii ei piese, Never Worn White, care cel mai probabil face referire la prima ei nunta cu Russell Brand, din 2010, cand a ales sa poarte gri, nu alb. Piesa ne transmite ca cel mai probabil va alege sa poarte alb la nunta ei cu actualul partener, Orlando Bloom.

Foto: Getty Images.