Meghan Markle a fost numita „cea mai inteligenta persoana din familia regala britanica”. Cine o urmeaza in top 10

1
De Maria Constantin
1 ian. 2022

Un studiu realizat de Oxford Royale a desemnat-o pe Ducesa de Sussex cel mai inteligent membru al casei regale britanice.

Compania educationala Oxford Royale a analizat studiile membrilor familiei regale britanice, luand in calcul rezultatele pe care acestia le-au obtinut si importanta colegiilor si universitatilor pe care le-au urmat.

Oxford Royale a folosit topul mondial al universitatilor, QS World University Rankings, care ierarhizeaza institutiile de invatamant superior in functie de reputatia si de rezultatele acestora.

Meghan are cea mai buna pregatire

Potrivit rezultatelor, Meghan Markle are cea mai buna pregatire academica si cele mai bune rezultate, anunta New York Post.

Ducesa in varsta de 40 de ani a absolvit Universitatea Northwestern din Illinois (SUA), o institutie de invatamant prestigioasa. Ea a absolvit studii de teatru si de relatii internationale la aceasta universitate clasata pe locul 30 in lume in 2021, conform QS World Rankings.

„Viata ca membru al unei case regale nu este intotdeauna usoara si implica o expunere extinsa si o viata in centrul atentiei publicului, iar studiile academice au pregatit-o perfect pe Meghan pentru acest rol”, a declarat un purtator de cuvant al Oxford Royale.

„In timp ce Ducele si Ducesa de Sussex au renuntat la rolurile lor de membri activi ai casei regale, ei au atras atentia lumii, iar dorinta lui Meghan de a-si folosi renumele pentru a atrage interesul asupra problemelor grave cu care lumea se confrunta reflecta inteligenta ei, gandirea sa analitica si mostenirea educationala”, a adaugat reprezentantul institutiei care a realizat studiul.

Kate a invatat mai bine decat William

Ducesa de Cambridge s-a clasat pe locul doi. Kate Middleton (39 de ani) a studiat la colegiul privat Marlborough, unde a obtinut trei niveluri A in ultimul an de scoala. Ea a obtinut nivelul A la matematica si arta si B la engleza.

Nivelurile A sunt discipline studiate de studentii britanici in ultimii doi ani de scoala si sunt necesare pentru a intra la facultate. Cu cat un student obtine rezultate mai bune la nivelul A, cu atat are sanse mai mari sa fie admis la o universitate de elita.

Dupa colegiu, Ducesa Kate a studiat la Universitatea St. Andrews, clasata pe locul 91 in QS World Rankings.

Kate Middleton inca sufera dupa conflictul epuizant cu Harry si Meghan Markle

Printul William a fost declarat al treilea cel mai inteligent membru al casei regale britanice. El a studiat la aceeasi universitate pe care a urmat-o Kate, St. Andrews. Sotia lui este considerata mai inteligenta pentru ca a avut rezultate mai bune la examenele de nivel A. William a obtinut un A la geografie, un B la arte si C la bilogie in ultimul an de studii.

Harry nu a prins top 10

Printul Harry nu a reusit sa intre in top 10 al celor mai inteligenti membri ai familiei regale. Fratele „razvratit” a obtinut doar doua niveluri A in liceu, obtinand un B la arte si un D la geografie. El nu a urmat facultatea.

Familia regala nu si-a exprimat pozitia cu privire la acest studiu, noteaza New York Post.

In top 10 al celor mai inteligenti membri ai casei regale a Marii Britanii s-au clasat mai multi veri cunoscuti ai printilor William si Harry.

Doar nepoata Printesei Diana are masterul

Printesa Eugenie ocupa locul patru, iar sora ei, Printesa Beatrice, ocupa locul 10. Ceilalti nepoti ai Reginei Elisabeta a II-a, Peter Phillips si Zara Phillips s-au clasat pe locurile 5 si 6.

Lady Kitty Spencer, nepoata Printesei Diana, este singurul membru al familiei regale care a obtinut un master. Frumoasa blonda in varsta de 30 de ani a absolvit Universitatea Cape Town din Africa de Sud si are o diploma de master in managementul afacerilor de lux emisa de European Business School din Londra. Ea ocupa locul opt in ierarhia celor mai inteligenti membri ai casei regale britanice.

Top 10 al celor mai inteligenti membri ai familiei regale, realizat de Oxford Royale:

1. Meghan Markle, Universitatea Northwestern

2. Kate Middleton, Universitatea St. Andrews

3. Printul William, Universitatea St. Andrews

4. Printesa Eugenie, Universitatea din Newcastle

5. Peter Phillips, Universitatea din Exeter

6. Zara Tindall, Universitatea din Exeter

7. Printesa Anne, Universitatea din Aberdeen

8. Lady Kitty Spencer, Universitatea Cape Town, European Business School

9. Camilla Parker Bowles, Universitatea SOAS din Londra

10. Printesa Beatrice, Goldsmiths, Universitatea din Londra

Foto: Getty Images.