Meghan Markle, mai putin populara in SUA decat regina Camilla

1
De Cristina Tudor
22 ian. 2023

Meghan Markle este acum mai putin populara decat regina Camilla, in SUA, chiar si dupa ce Printul Harry a facut critici inversunate la adresa mamei sale vitrege.

Ducesa de Sussex a avut un rating net de aprobare de -13, iar Camilla este la -8, in urma unui sondaj efectuat, luni, de Redfield & Wilton pe 2.000 de alegatori eligibili din SUA. Datele au fost colectate la sase zile dupa publicarea memoriului “Spare”, al printului Harry.

Meghan a pierdut la capitolul popularitate in fata Camillei, desi initial era peste ea

Ducele de Sussex nu a ramas cu mult in urma, la -7, dupa ce turneul sau de publicitate a cartilor si recenta serie Netflix a cuplului, Harry & Meghan, parea sa-si prabuseasca popularitatea din SUA.

Pe 5 decembrie, Harry era la +38, iar Meghan la +23, depasind-o cu mult pe Camilla, care era la -2, potrivit sondajului Redfield & Wilton.

Harry si Meghan s-au descurcat mai rau decat Regele Charles, Printul William si Kate Middleton, dar comparatia cu Camilla este izbitoare din doua motive. In primul rand, americanii au o asociere istorica profund inradacinata intre Camilla si prabusirea casatoriei lui Charles si a Printesei Diana, care a revenit in centrul atentiei datorita serialului Netflix “The Crown”.

In al doilea rand, Camilla a fost unul dintre membrii familiei regale care a beneficiat de critici semnificative atat in cartea lui Harry, cat si in interviurile din jurul subiectului, Harry acuzand-o ca a lasat sa se scurga povesti despre el pentru a-si alimenta reabilitarea publica, in timp ce trecea de la „cealalta femeie”, din prima casatorie a lui Charles, la regina consoarta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images; Instagram/@theroyalfamily