Miranda Kerr si Evan Spiegel au devenit parintii unui baietel: „Suntem nespus de bucurosi“

1
De Maria Constantin
16 oct. 2019

Supermodelul australian in varsta de 36 de ani si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil.

Miranda Kerr si Evan Spiegel, cofondatorul si presedintele companiei Snap Inc., au anuntat printr-un comunicat ca au devenit parintii unui baietel, Myles, relateaza Access Online. Ei mai au un fiu in varsta de un an si cinci luni, Hart.

View this post on Instagram

Summer Lovin 💕☀️🌈

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

„Suntem nespus de bucurosi pentru venirea pe lume a lui Myles si le multumim tuturor pentru cuvintele si urarile frumoase din aceasta perioada speciala. Suntem foarte incantati sa-l primim pe frumosul nostru fiu in familie”, a transmis cuplul in comunicatul publicat de People.

Miranda Kerr a publicat mai tarziu pe Instagram o fotografie cu un colt din paturica bebelusului, brodata cu numele acestuia.

Vedeta a anuntat ca este insarcinata la doar zece luni dupa ce l-a nascut pe Hart. Ea mai are un baiat in varsta de opt ani, cu fostul sau sot, actorul Orlando Bloom.

Sfaturi de la Miranda Kerr: ce face in fiecare zi ca sa arate atat de bine

Miranda Kerr (36 de ani) si Evan Spiegel (29 de ani), unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, s-au cunoscut la un dineu organizat de Louis Vuitton in 2014, la New York. Relatia lor a devenit publica in iunie 2015. Cei doi s-au casatorit intr-o ceremonie restransa, organizata la resedinta lui Evan din Brentwood, California, in mai 2017.

Foto: Getty Images.