Motivul pentru care o fotografie cu Printesa Charlotte este foarte speciala pentru Kate Middleton

1
De Maria Constantin
19 feb. 2020

Ducesa de Cambridge a dezvaluit de ce pretuieste foarte mult o imagine adorabila cu fetita ei.

In primul interviu inclus intr-un podcast, Ducesa de Cambridge a facut mai multe marturisiri despre felul in care isi creste ca o mama moderna cei trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis.

Kate Middleton a stat de vorba cu realizatoarea Giovanna Fletcher in podcast-ul „Happy Mum, Happy Baby” si a discutat despre lectiile pe care le-a invatat din propria copilarie, dar si despre modul in care ea si Printul William incearca sa aplice setul de valori traditionale in familia lor.

„Cred ca lucrurile care rezoneaza cu adevarat cu mine sunt cele mai simple si de fapt vad asta cu copiii mei. Viata acum este atat de incarcata, atat de solicitanta, iar uneori cele mai simple lucruri, cum ar fi sa privesti focul intr-o zi ploioasa, iti ofera multa bucurie”, a spus ea.

„Imi amintesc asta din copilaria mea – cand faceam cele mai simple lucruri, de exemplu ieseam la o plimbare cu totii, si asta incerc sa fac si cu copiii mei, pentru ca inlatura toate complicatiile, toata presiunea”, a adaugat ducesa.

Kate Middleton isi creste copiii urmand principiile Printesei Diana

Kate a dezvaluit ca exista o fotografie cu Charlotte pe care ea o pretuieste foarte mult pentru simplitatea ei absoluta. Ducesa a postat pe contul sau de Instagram imaginea nemaivazuta pana atunci, relateaza InStyle.

 

View this post on Instagram

 

“I’ve got this one photo of Charlotte smelling a bluebell, and really for me it’s moments like that mean so much to me as a parent. • I try every day to put moments like that in, even if they’re small or even if I don’t have time”. • Swipe 👉 to listen to The Duchess of Cambridge speaking about her experiences as a parent on the ‘Happy Mum, Happy Baby’ podcast with @MrsGiFletcher. On the special podcast, The Duchess spoke about the importance of the early years, and about her landmark ‘5 Big Questions on the Under 5s’ survey. It takes just 5 minutes to have your say in the biggest ever conversation on early childhood — visit the link in our bio to answer The Duchess’s #5BigQuestions. Photo © The Duchess of Cambridge

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

„Am poza asta cu Charlotte mirosind o zambila si petru mine, ca parinte, este un moment care inseamna atat de mult, incerc in fiecare zi sa am momente ca acesta, chiar daca sunt marunte si chiar daca nu am timp”, a spus Kate.

Fotogafia cu Charlotte surprinsa in timp ce mirosea o zambila (una dintre florile preferate ale Printesei Diana) a fost facuta chiar de mama acesteia si pare sa fi fost realizata in timpul sedintei foto de la aniversarea de patru ani a fetitei.

Foto: Getty Images.