Noul sezon din The Crown „ar fi distrus-o pe Regina”, spun apropiatii familiei regale

1
De Teodora Tirca
27 oct. 2022

Sezonul cinci din The Crown va fi lansat in luna noiembrie si va fi ultima parte a seriei.

Popularul show Netflix nu le-a picat bine membrilor familiei regale, iar „ultima picatura” ar putea deranja si mai mult, relateaza Marie Claire. Familia regala este intr-o perioada vulnerabila dupa moartea reginei, mai ales ca oamenii nu sunt atat de incantati de noul rege.

Un prieten apropiat al familiei regale a sustinut ca serialul „degradeaza familia regala” si incearca sa o „distruga”, la scurt timp dupa moartea reginei Elisabeta a II-a.

Vorbind despre viitoarea productie pentru The Times, un prieten de familie a afirmat: „Sunt ingrozit de ceea ce se intampla la Netflix si de modul in care lovesc in familia regala. Este vicios. Este ca si cum ar incerca sa-i distruga”.

Sursa, despre care se crede ca a impartasit o prietenie stransa cu regretata Regina, crede ca ultima parte a serialului The Crown ar fi suparat-o profund pe Majestatea Sa. El a continuat: „Ar fi distrus-o”.

Prietenul reginei, care a ramas anonim, crede ca productia Netflix ar putea deranja echilibrul oricum precar dintre familia regala si Printul Harry si Meghan Markle, mai ales ca ducele si ducesa de Sussex lucreaza cu aceasta platforma la mai multe documentare. Sursa crede ca acest lucru il pune pe Harry intr-o pozitie periculoasa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meghan Harry (@meghan_harry_br)

Se pare ca Harry lucreaza la doua proiecte cu Netflix: unul include o serie de documentare despre familia Sussex, cu accent pe „povestea de dragoste” dintre Harry si Meghan, precum si o productie separata despre Jocurile Invictus.

Cu toate acestea, intr-un interviu anterior cu James Corden, Harry – care are doi copii cu Meghan – a sustinut ca The Crown se bazeaza „vag pe adevar”, dar evenimentele nu sunt „exacte”.

Vorbind la acea vreme, Harry a mai spus ca se simte „mult mai confortabil” cu The Crown decat cu stirile false scrise de tabloide despre sotia sa si despre familia regala.

Sezonul urmator va documenta evenimente majore pentru familia regala din 1990 pana in 1997, inclusiv despartirea dintre Charles si regretata Printesa Diana, interviul cu Martin Bashir, precum si Jubileul de Rubin al Reginei. Finalul seriei va surprinde si moartea tragica a printesei Diana din 1997.

Foto: Instagram/@theroyalfamily; Netflix