Prima relatie a lui Brad Pitt dupa divort: noua lui iubita seamana cu Angelina Jolie

1
De Maria Constantin
29 aug. 2020

Brad Pitt are o relatie cu modelul Nicole Poturalski, 27 de ani, in timp ce procesul de divort cu Angelina Jolie continua.

Starul in varsta de 56 de ani a fost vazut in Franta cu noua lui iubita miercuri, 26 august, la sosirea pe aeroportul Le Bourget, de langa Paris. Cei doi erau imbracati casual si purtand masca de protectie, scrie Us Weekly.

Cu ochelarii de soare pe nas si o palarie pe cap, Brad Pitt nu a reusit sa-si mascheze in totalitate identitatea. Cei doi au fost preluati de la aeroport, indreptandu-se spre castelul pe care actorul american il detine in sudul Frantei.

Angelina joaca urat in procesul pentru custodie

Informatiile despre relatia lui survin in toiul luptei pentru custodia copiilor sai cu fosta sotie, Angelina Jolie (45 de ani), de care s-a despartit in septembrie 2016. Ei s-au separat legal in aprilie 2019, dar inca isi disputa in instanta custodia celor sase copii: Maddox (19 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (14 ani) si gemenii Knox si Vivienne (12 ani).

Inaintea infatisarii care va avea loc in octombrie, Angelina a incercat sa-l discrediteze pe judecatorul care se va ocupa de acest caz, John W. Ouderkirk. „Brad a spus ca Angelina a mers prea departe de data asta”, a declarat in exclusivitate o sursa la inceputul lunii august. „L-a lasat fara nicio optiune, obligandu-l sa lupte si el dur”, a mai spus aceasta.

Potrivit documentelor depuse in instanta, Jolie considera ca judecatorul, care a oficiat nunta cuplului in 2014, nu a reusit sa anunte ca el avea o relatie profesionala cu unul dintre avocatii lui Pitt. Insa judecatorul Ouderkirk a raspuns la aceasta acuzatie ca „poate fi si va fi impartial” in acest caz.

Brad Pitt crede ca Angelina Jolie a mers prea departe: Reactii dure intre el si fosta sotie

„Toti clientii mei cer un proces corect bazat pe dovezi, fara niciun favor de nicio parte. Singurul mod in care partile pot avea incredere in proces este ca fiecare dintre cei implicati sa se asigure ca exista transparenta si impartialitate”, a spus pentru Us Weekly avocata actritei, Samantha Bley DeJean.

Unul dintre copii, consultat de un terapeut

In timp ce fostul cuplu continua batalia la tribunal, o sursa a dezvaluit ca cel mai mare dintre cei sase copii este la curent cu detaliile urate ale divortului dintre parintii sai si a mers la un terapeut de familie.

Inainte de relatia cu Nicole Poturalski, despre Brad Pitt s-a mai scris ca ar fi avut legaturi amoroase cu designerul de bijuterii si vindecatoarea holistica Sat Hari Khalsa, precum si cu actrita Alia Shawkat, insa nu au aparut dovezi care sa confirme aceste zvonuri. Shawkat (31 de ani) a negat ca ar avea o relatie romantica cu Pitt, spunand ca sunt doar prieteni buni.

Foto: Getty Images.