Printul William si Kate Middleton au incalcat o regula regala inainte de nunta lor, insa detaliul abia acum a iesit la iveala

1
De Cosmescu Elisabeta
26 mai 2022

Daca pana acum credeai ca ai aflat totul despre casatoria Printului Printul William cu Kate Middleton, ei bine, evenimentul lor inca mai dezvaluie detalii surprinzatoare.

La inceputul acestui an, Printul William si Kate Middleton au sarbatorit a unsprezecea aniversare. Cei doi s-au casatorit pe 29 aprilie 2011 la catedrala Westminster Abbey din Londra, dupa o relatie de opt ani. Fara doar si poate, casatoria lor a fost un eveniment puternic mediatizat, fiind numit de presa internationala „nunta secolului”.

Cum a reusit Kate Middleton sa-si asigure rolul de „viitoare regina” dupa scurta despartire de Printul William

Aproximativ doua miliarde de admiratori de pe intreg Globul au urmarit cu entuziasm ceremonia transmisa live pe Internet si in jur de 2000 de turisti au fost prezenti la eveniment. De la nunta lor nu au lipsit, desigur, fetele regale, inalti demnitari ai statului, dar si vedetele. David si Victoria Beckham, Elton John si Rowan Atkinson (Mr. Bean) au fost doar cateva dintre starurile care s-au putut bucura de atmosfera superba a evenimentului.

Cu toate ca au trecut 11 ani de la grandioasa nunta, un nou detaliu a fost facut public de Ducele de Cambridge, noteaza publicatia marieclaire.com. El a trebuit sa incalce o regula regala importanta in ziua marelui eveniment.

Detaliul se leaga de lista de invitati care, din pacate, nu cuprindea persoane care sa faca parte din cercul de prieteni al celor doi. Printul si-a dorit sa refaca aceasta lista, asa ca a inclus aici doar acei oameni care contau pentru el si Kate.

Printul Harry face tot posibilul sa-si protejeze copiii de efectele traumatice ale retelelor de socializare: „Suntem intr-un moment critic”

„Cu toate ca eram foarte aproape de nunta, lucrurile evoluau si organizarea capata noi sensuri. Tot apareau detalii de care trebuia sa ne ocupam. Initial, la prima intalnire, mi s-a dat o lista de 777 de nume complet necunoscute de mine si Kate. Asa ca imediat cum am vazut asta, am revizuit lista si am trecut aici doar acei oameni care contau pentru noi. Inainte de a face orice modificare am discutat cu Regina si i-am cerut sprijinul. Traditia regala spune ca doar anumiti invitati pot fi trecuti pe aceasta lista, dar eu si Kate am fost foarte hotarati sa facem o schimbare aici.

Dupa ce i-am prezentat intentiile mele, ea m-a consolat si mi-a spus  ‘nu fi atat de ridicol, poti reface lista si poti trece pe aceasta toti prietenii si cunoscutii propusi de tine”. Incuviintarea aceasta i-a incantat la maximum pe fanii Familiei Regale si la scurt timp dupa aflarea detaliului, simpatizantii Reginei i-au trimis pe retelele de socializare sute de mesaje de apreciere.

Foto: Instagram/@theroyalfamily