Printul William a invatat pe YouTube cum sa-i aranjeze parul fetitei sale

1
De Maria Constantin
3 mart. 2022

Ducele de Cambridge este admirat pentru naturaletea lui si pentru modul in care se implica in cresterea copiilor.

Noua generatie a familiei regale este foarte apreciata de opinia publica in primul rand pentru ca este apropiata de oameni. Zilele in care publicul ii vedea doar cand isi faceau aparitia in balconul Palatului Buckingham au ramas mult in urma. Astazi, cu ajutorul retelelor de socializare, ei pot fi vazuti asa cum sunt in realitate, iar lumea ii apreciaza pentru implicarea lor pe plan social.

Copiii din familia regala sunt in centrul atentiei si atrag, fireste, simpatia tuturor. Iar in materie de parenting, Ducele si Ducesa de Cambridge nu contenesc sa ne incante. Familia lor fericita este un exemplu, iar Kate si William se implica total in cresterea copiilor lor.

William se tine de glume

Un episod relatat de Marie Claire, petrecut cu cativa ani in urma, arata cat de mult isi iubeste William copiii. El a dezvaluit ca a invatat cum sa-i aranjeze parul fiicei sale, Charlotte, urmarind tutoriale pe YouTube.

In timp ce discuta la un eveniment cu tatal unei fete, William i-a spus acestuia: „Nu incerca niciodata sa faci o coada. Cosmar.”

„Ai incercat sa faci o impletitura? E foarte greu”, i-a spus Kate. „Pot sa fac o coada, dar nu am destul par ca sa exersez!”, a glumit printul.

Parteneriatul dintre Kate si William

Ducele si Ducesa de Cambridge sunt apreciati pentru felul in care isi cresc cei trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis. „Finding Freedom”, cartea care analizeaza relatia dintre Printul Harry si Meghan Markle, aminteste si de viata casnica a ducilor de Cambridge.

Un secret al vietii lor de familie este organizarea. Astfel, William si Kate Middleton isi stabilesc evenimentele la care participa in functie de programul de scoala al copiilor si ca in timpul carantinei s-au ocupat acasa de educatia celor mici.

Autorii volumului mentionat scriu ca William se implica in fiecare aspect al cresterii celor trei copii – ii duce la scoala si ii ia dupa cursuri, dar ii ajuta si la teme. El are un parteneriat egal si modern cu Kate si ajuta la pregatirea mesei la fel de mult ca ea, se arata in volumul citat.

Printul William, gelos pe un fost iubit al ducesei Kate

„Cand William si Kate s-au mutat in apartamentul 1A (din Kensington Palace, n.r.), isi doreau ca bucataria sa fie inima casei. Nu era doar ceva practic; era si simbolic. Asa cum isi dorea mama lui pentru el, William a vrut o viata relativ normala pentru copiii sai, chiar daca cel mai mare fiu al ei era menit sa devina Rege”, se arata in volumul „Finding Freedom”.

De-a lungul anului, ducii de Cambridge locuiesc de regula la resedinta lor din Londra, apartamentul 1A din Palatul Kensington, si isi petrec vacantele scolare la casa de la tara, proprietatea din Norfolk, Anmer Hall. In martie 2020, dupa instituirea carantinei impusa de pandemie, familia s-a mutat la Norfolk.

Foto: Instagram – @dukeandduchessofcambridge