Printul William, gelos pe un fost iubit al ducesei Kate

1
De Maria Constantin
13 ian. 2022

Mariajul ducilor de Cambridge este de neclintit. Si totusi, un fost iubit al ducesei Kate a reusit sa-l faca gelos pe Printul William.

Kate Middleton si Printul William formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri celebre din lume. Ducii de Cambridge sunt atat de fericiti, incat e greu de evocat un moment din povestea lor de dragoste in care ei sa fi avut probleme, noteaza editia britanica a revistei Marie Claire.

In 2007, insa, Kate si William s-au despartit pentru scurt timp. Ea a plecat atunci din Anglia pentru a-si reveni dupa despartire, intalnindu-se la Dublin cu mama sa si cu un grup de prieteni.

Kate a cochetat cu un fost coleg al lui William

In acea perioada, Kate a avut o alta relatie de scurta durata si se pare ca acest lucru l-a iritat pe William. De ce? Pentru ca „intrusul” dintre el si Kate era Henry Ropner, unul dintre colegii lui de scoala, in prezent om de afaceri care activeaza in sectorul transportului maritim.

Kate Middleton inca sufera dupa conflictul epuizant cu Harry si Meghan Markle

Editia australiana a publicatiei Harper’s Bazaar a scris ca situatia a devenit si mai dramatica, William avand atunci o intalnire cu fosta iubita a lui Ropner.

„Amandoi eram foarte tineri”, a explicat printul despartirea lor in interviul video in care si-au anuntat logodna.

„S-a intamplat la universitate, cautam sa ne gasim fiecare pe sine si, fiind firi diferite, am incercat sa ne gasim drumul nostru si ne-am dezvoltat”, a spus Printul William.

„Atunci nu am fost foarte fericita”

Kate a fost de acord: „Cred ca atunci nu am fost foarte fericita in legatura cu acest lucru, dar de fapt m-a facut o persoana mai puternica”, a spus ea despre acea perioada din viata lor.

Printul William, al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton in 2001. Cei doi si-au anuntat logodna in noiembrie 2010 si s-au casatorit pe 29 aprilie 2011.

Ducii de Cambridge au trei copii: printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge