Razboi total: Printul Harry sustine ca William „a tipat” la el, Charles „a mintit” si “totul a picat pe capul” Reginei, la discutiile Megxit

1
De Cristina Tudor
21 dec. 2022

Printul William a tipat la fratele sau in timpul discutiilor de criza Megxit, a sustinut Harry.

Ducele de Sussex a mai spus, de asemenea, ca Charles a mintit in timpul intalnirii tensionate, in timp ce Regina Elisabeta a stat, in liniste, „preluand totul”.
Harry, in varsta de 38 de ani, a facut afirmatiile explozive in cea mai recenta parte a documentarului sau Netflix, care a aparut pe ecrane.

In episodul cinci, cand discuta despre modul in care a fost decis viitorul lui si al lui Meghan in familia regala britanica, odata ce au anuntat ca vor sa plece, Harry a spus: „A fost infricosator sa-l vad pe fratele meu ca tipa la mine si sa-l aud pe tatal meu cum spune lucruri care, pur si simplu, erau groaznice. E adevarat, iar bunica mea sta linistita, acolo, si, cumva, totul pica in capul ei”.

Meghan, suparata ca nu a fost invitata la discutii

Meghan, in varsta de 41 de ani, sustine ca nu a fost invitata la summitul de la Sandringham, din ianuarie 2020, in ciuda faptului ca rezultatul a afectat-o direct.

Fosta actrita a spus: „Imaginati-va o conversatie, o discutie la masa rotunda, despre viitorul vietii voastre, cand miza era atat de mare, si tu, ca mama si sotie si tinta din multe privinte, nu esti invitata sa ai un loc”.
Harry a sustinut ca era „clar” ca rudele lui au planuit-o, asa ca ea nu era in camera.

El a continuat spunand: „Am intrat cu aceeasi propunere pe care o facusem deja public: sa plec. Dar, odata ce am ajuns acolo, mi s-au oferit cinci optiuni. Una fiind all-in, nicio schimbare. Cinci fiind all out. Am ales optiunea trei in intalnire, jumatate inauntru, jumatate afara. Sa avem propriile noastre locuri de munca, dar si sa lucram in sprijinul Reginei. Dar a devenit foarte clar, foarte repede, ca acel obiectiv nu era in discutie sau dezbatere”.

Printul, al cincilea la randul sau la tron, spune ca a parasit intalnirea critica „fara niciun plan de actiune consolidat”.

Harry, suparat de ruptura dintre el si William

Desi acest lucru a fost „foarte greu”, el sustine ca partea cea mai proasta a fost ceea ce s-a intamplat in relatia dintre el si fratele sau William (40 de ani).

„A creat aceasta ruptura intre mine si fratele meu. El este acum de partea institutiei. Si o parte din asta o inteleg. Aceasta este mostenirea lui, asa ca, intr-o oarecare masura, este deja inradacinat in el ca o parte din responsabilitatea sa este supravietuirea si continuarea institutiei monarhiei”, a spus Harry.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Netflix.