Regina Elisabeta a II-a era ingrijorata ca Printul Harry este „prea indragostit” de Meghan

1
De Teodora Tirca
29 nov. 2022

Regina Elisabeta a II-a era de parere ca nepotul ei, Printul Harry, este „poate putin prea indragostit” de noua sa mireasa Meghan Markle, potrivit unei biografii ce va fi lansata in viitor.

„A fost singurul mod prin care a rostit vreodata vreun cuvant impotriva noii ducese de Sussex”, a scris radiodifuzorul britanic Gyles Brandreth in „Elizabeth: An Intimate Portrait”.

In ciuda zvonurilor, regretata regina a fost „cu adevarat incantata” cand nepotul ei i-a spus ca se va casatori cu Meghan Markle, potrivit cartii care va fi lansata in decembrie.

„I-a placut de Meghan si nu s-a sfiit sa le spuna asta multor oameni. Si a facut tot ce a putut pentru ca viitoarea ei nepoata sa se simta bine-venita”, se dezvaluie intr-un extras din carte, care a fost publicat de Daily Mail.

Regina nu a fost descurajata nici macar de infamul interviu pe care ducii de Sussex l-au avut cu Oprah Winfrey, cu toate ca a adus mult dezechilibru in familia regala – mai ales in ceea ce priveste relatia Printului William cu fratele sau, Harry. Cei doi nu ai nici acum o relatie buna.

„Pot sa va spun, pentru ca stiu asta, ca regina a fost intotdeauna mai preocupata de bunastarea lui Harry decat de <<prostia asta de televiziune>>, referindu-se la interviul cu Oprah Winfrey – care a starnit atatea controverse – dar si la colaborarea ducilor de Sussex cu platforma Netflix”, a scris Brandreth, un fost deputat care cunoaste de mult familia regala.

8 parfumuri pe care celebritatile chiar le poarta

El a mai scris ca regina „era nerabdatoare ca Harry sa-si „sa se puna pe picioarele lui in California si sa „gaseasca lucruri cu adevarat utile de facut”.

Brandreth a mai dezvaluit in carte ca „auzise ca regina are o forma de mielom – cancer de maduva osoasa – care ar explica oboseala si pierderea in greutate si acele „probleme de mobilitate” despre care s-a vorbit adesea in ultimul an din viata ei.”

Regina a murit in septembrie, la 96 de ani, cauza oficiala a mortii fiind inscrisa ca fiind batranete.

Foto: Getty Images.