Selena Gomez vorbeste pentru prima oara despre cicatricea cu care a ramas dupa operatie: „Nu am putut sa o arat mult timp”

1
De Teodora Tirca
28 sept. 2020

Au trecut trei ani de cand Selena Gomez a fost supusa unei interventii chirurgicale de transplant renal.

A fost cea mai dificila experienta din viata ei, iar acum vorbeste despre asta pentru prima data, in detaliu si intr-un mod direct. Gomez, care tocmai a sarbatorit lansarea Rare Beauty, propria ei linie de frumusete care deja se bucura de succes in America, a impartasit o reflectie foarte onesta despre cicatricea ei post-operatie intr-o postare emotionanta, ce a creat valuri pe Instagram.

Gomez a pozat cu incredere purtand un costum de baie albastru-ciel superb, de la La’Mariette, dezvaluind ca nu s-a simtit mereu confortabil sa-si arate cicatricea de pe interiorul coapsei – pana acum.

„Cand am facut operatia de transplant de rinichi, imi amintesc ca a fost foarte dificil la inceput sa-mi arat cicatricea”, a scris ea. „Nu am vrut sa apara in fotografii, asa ca am purtat lucruri care sa o acopere. Acum, mai mult ca niciodata, ma simt increzatoare in mine, in cine sunt, si stiu prin ce am trecut, ce am reusit sa depasesc. Si sunt mandra de mine”.

3 citate ale unor femei celebre care te vor face sa iti imbratisezi sexualitatea si libertatea de exprimare

Fanii au inundat rapid sectiunea de comentarii din postarea lui Gomez cu cuvinte de sprijin, laudand-o pe vedeta pentru curajul de a-si arata cicatricea, acest semn care simbolizeaza, de fapt, o victorie enorma.

„Si eu sunt o supravietuitoare ca si tine – am facut un transplant de ficat si sunt atat de mandra de mine”, a scris un fan. Artistul de tatuaje celebru Bang Bang NYC, care a lucrat cu Gomez la cel mai recent tatuaj de pe coapsa, a spus ca cicatricea ei e arta. „Cicatricea ta arata doar ca un alt tatuaj frumos”, a spus el. „Te iubim, Sel. Cicatricile ne fac frumosi”, a scris un alt fan.

Pentru Selena, acesta este un alt „semn” care o face rara, cuvantul care ii defineste cel mai nou album.

Foto: Instagram/Selena Gomez